![]() |
Poi
El , mam pytanie na temat poi ( pits of inferno)
-czy poi mozna przerwać , jeśli tak to w których momentach -jeśli sie przerwie poi do jak zacząć od tego samego momentu co przerwałeś -czy jest możliwe żeby poi wykonać samemu -ja wy wykonywaliście poi? ;p :) |
1.Możesz przerwać kiedy chcesz, np. jak padniesz.
2. Iść tak jak na początku tylko zacząć od sealu na którym się zatrzymałeś. 3.Nie. |
Można wykonać POI samemu już nawet ktoś wykonał to solo, ale nie pamiętam nicka.
|
Ale przeciętnemu graczowi, który nigdy nie robił PoI wątpię czy się to uda.
|
Cytuj:
3.Możliwe, jak narazie z tego co mi wiadomo to jedna osoba RP zrobiła sama POI. 4.Quest service. |
Cytuj:
|
No to hunted.pl ma złe informacje bo tam było, że zrobił całość :D Ale ja nie wiem jak było dokładnie tylko czytałem z hunted a nie chce nikogo wprowadzać w błąd.
Pozdro |
ale we dwoch sami na 100% zrobili
|
Cytuj:
|
Solo poi zrobił gracz Morgahar 330 rp bodajże raz padł na poi i wrócił żeby dokończyć ;)
|
Cytuj:
|
Nie, quest nie jest możliwy do zrobienia samemu.
A niby dlaczego?? Potrzeba po 1 osobie z każdej profesji do otworzenia ścian ognia które blokują wejście do poi. Jeżeli chodzi o dalszą część.. sądze że jest to możliwe ale trzeba sie dobrze znać na rzeczy |
Cytuj:
|
Cytuj:
-Jesli juz przerwiesz poi, to zaczynasz od tego seala, na ktorym przerwales. -Mozna wykonac poi samemu. Co do Morgahara. Nie, NIE wykonal on sam poi, ktos z hunted.pl chcial nabic posta... Poi w 2 osoby byly juz wykonywane. -Quest service. |
a czy można poi wykonac samemu od początku do samego końca? czy trzeba mieć min 4 osoby każda profesja
|
Cytuj:
A co do tego czy da ktoś samemu wykonał poi.. Chyba takiego przypadku nie odnotowano. |
na erbali tibi wykonac sie da poi samemu ale raczej tylko ms lub ed i to przy uzyciu tylko czarów obszarowych ;p
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:02. |