![]() |
Wpadłem w dziure -co dalej?
Przypadnkowo wszedłem w dziure na północ od thais,jest to jaskina rotwormów z głową rota na wejsciu do jaskini.Zszedłem 1 poziom były tam trole i roty.2 poziom cariony i roty 3 poziom carion i roty 4 slime 5 aktualnie na nim jestem sa tam fire devile rotwormy orki zwykłem spearmeny i warioryX(
http://img199.imageshack.us/img199/9562/tibiad.jpg W lewo jak pójde to tam respią sie w/w orki Jak zejde na dół to jest tam cały pokój tych trujących chmur gazowych jak pójde do góry i później w prawo i zejde to będzie pokuj za dragonami lordami(chyba) Ewentualnie mógłby mi ktos podac gg żebysmy sie umóiwli aby mi pomógł wyjść? Swiat Celesta Thais Nick w grze:Zodi Nodi |
Poczytaj o queście w Mintwalin. Tam jest mapka jak się wydostać.
|
w lewo potem do góry lol
|
Nie zabijesz kilku orców? Po drugie, to torch i utevo lux pan zgubił. Po 3 to idź w lewo i tam będą te orki, potem w górę i będą spiderki no i tam już jest blisko wyjście, no i po 4, tibiaearth? Ciężko poszukać.
EDIT: Teraz pomyślałem, że jesteś idiotą xD Zawsze można wrócić drogą, którą przyszedłeś... |
Lewo potem do gory , mozesz jeszcze sie sprobowac wydostac poprzez przejscie przesz skelety a potem przez rotwormy ...
Cytuj:
Chmury gazowe ! Czyzby cipsoft kontynuował dzielo Hitlera?! dragon lordy!!! 1 dragon to nie caly pokoj z dlami ps. jest tez tylko 1 fire debil |
jak ja z tad wracalem zawsze szedlem << to fire devila nie spotkalem nigdy(sam lurowalem czassem ale jak to nei noobserw to nie bedzie zadnego wiec solo wrocisz)
|
On chce pomocy bo nie ogarnie potworów panowie nie róbcie szału! :D
Jak jeszcze tam siedzisz pisz: 7866486 |
Cytuj:
|
MuSiSZ Z NiEJ WyJSc :D:D:D:D:D:D:D
|
Przecież ja się z was nabijam hahahah! I piszę to serio.
|
Polecam prawy górny róg ekranu... (czerwona ikonka). Pomaga na wszystko.
A poważnie to wróć jak przyszedłeś nic Cie tam nie zje... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:18. |