![]() |
Dostalem bana, nie wiem za co.
goz-dzik
godzina 18:20 cos kolo tego, dnia 20.06.2009 de_inferno STEAM_0:0:12212065 Jak w temacie, wszedlem na serwer, pogralem troche. Z reszta gram tam w miare regularnie, jak sie trafi inferno lub dust2 :P Nie ukrywam iz szlo mi nienajgorzej. W pewnym momencie dostalem informacje. Cytuj:
Bardzo prosze o wyjasnienie zaistnialej sytuacji. Pozdrawiam goz-dzik Poprzedni temat utworzylem w nieodpowiednim dziale, prosze moderatora o usuniecie tematu. Dziekuje. |
Ryba i ja obserwowaliśmy Cię dłuższy czas, w pewnym momencie stwierdziłem, że prawdopodobnie masz WH i zostałeś zbanowany.
Jeśli nie masz WH to przykro mi, pomyliłem się, widocznie masz takiego skilla, jednak będziesz musiał poszukać innego serwera. PS. Śmiechowo, żeś za pierwszym razem umieścił temat w dziale "Cheaterzy" :) |
No coz, nikt nie jest doskonaly.
Jezeli o mnie chodzi, to jestem czysty jak lza... Moim zdaniem to troche nieprofesjonalne z Waszej strony, od tego przeciez jest to forum i dzial cziterzy, zeby klienta ktorego podejrzewacie o haxy nagrac i dac do oceny... Pomyslec, ze nawet chcialem zlozyc podanie o admina, jak kilka minut przed banem dowiedzialem sie, ze jest taka mozliwosc. Cheatow nie mialem, nie mam i miec nie bede. Nikt mi w to wierzyc nie musi. Czy to skill ? nie wiem, wiem jedno: dzwiek > all Ale rozumiem, dla niektorych gra na sluch to jest wlasnie WH... przykre. Zwlaszcza, ze sam bylem adminem, i takie sytuacje jak ta byly rozwiazywane zupelnie inaczej. Pozdrawiam. ps. najbardziej rozbawil mnie fragment Cytuj:
ps2 pomyliles sie :P |
No widzisz a jednak mylisz się z tym, że jak ktoś jest lepszy od admina to ma bana. Jest sporo osób, którzy są lepsi od paru adminów na serwie i nie dość, że nie mają bana to są do siebie przyjaźnie nastawieni :]
|
Dla przykładu ja xD Drom lubi gdy wsadzam mu kose w plecy :D
|
Ta, w plecy. Yhy, bo uwierzę.
|
Cytuj:
Jezeli chodzi o kulture osobista, nikt nigdy nie narzekal na jej brak... Dlatego tym bardziej jestem zdziwiony ze zostalem potraktowany w ten sposob... Jezeli chodzi o kulture gry, zawsze staralem sie grac TP i nigdy nie wyzywalem sie na innych graczach, a ze moje ulubione mapki to inferno i dust2 to nie moja wina, ze wylacznie dzieki grze na sluch, jestem w stanie okreslic gdzie moze(bo nie zawsze to sie udawalo :) ) znajdowac sie przeciwnik. Przeciez to nie takie trudne prawda ? kazdy moze dojsc do wprawy... |
Cytuj:
Od tego jest admin, aby podejmować takie decyzje. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:13. |