![]() |
Nowa wieza orkow w goblin hills!!!
www.asprate.com/neworctower.rec
Odrazu muwie że film pochodzi z tibia.de Naprawde warty obejżenia 8o |
Trochę offtop, no ale ma się to do tematu. Popracuj nad ortografi± stary, bo jak widzę "wierza orkuw" to mi się nie dobrze robi.
@topic Kurde niezły szpan z t± wież± orków. Na dole jeszcze jaki¶ looz, 4 piętro hardcore, 4 warlordy, toż to biję jak dobrze najdzie 600+, nie wiem, chyba tylko ue na mana shieldzie ***n±ć ;] |
Nie czepiaj sie mnie bo jestem dyslektykiem ;)
i staram sie jak najlepiej i bezbłędniej pisać |
Cytuj:
filmik niezly,szkoda ze na 4 warlordy to trzeba niezlego sorca sprowadzic, bo niewiadomo co jest up i czy sie srodki zwroca :) |
Cytuj:
Dysleksja nie usprawiedliwia nieznajomo¶ci zasad ortografii. Sam jestem dyslektykiem, więc wiem... Na badaniach sprawdzaja między innymi czy przyczyn± częstego popełniania przez ciebie błędów nie jest tylko głupota i nieuctwo. Sry za :topic: |
Hmmmm.. Własnie wróciłem z tej wieży byłem z koleg± i PUSTO. Pewno to tak jak z yeti ze raz na ruski rok.... ;(
|
Przeszukałem cale okolice łaziłem z 1,5h i nic nie znalazłem ;/
|
hmm no wlasnie, denerwuje mnie cos takiego, ze niby cos jest a tak naprawde nie ma! Niech zrobi± do porz±dku a nie trzymaj± nas w niepownosci, a pozatym przydalalby sie taka gora z orkami tam, bo nie chce mi sie latac na lidery do orc landu :]
|
Na wieży pusto, ani jednego orka, tylko tabliczka z napis
20:38 You see a sign.You read: Tower of Whitewatchunder legislation of thecarlin protectorateem: |
Dokładnie mialem to samo.... Tak sie balem ( mam 8lvl pal ) ze dedne bo niewiedzialem co jest po drodze jak sie tam idzie xD. Przychodze a tu pustka.... Wchodze na wieze.... 1 pietro Pusto 2.... Pusto 3.... Pustoo 4.... (strach) Pusto....
Pomyslalem "Co jest do **rwy nedzy..." I poszedlem do zamku....... Moze to rzeczywiscie jak z Yeti.... |
A moze te potworu ujawniaja sie tylko w pelnie ksiezyca :D
a kazdym razie tez tam bylem i nic nie widzialem.... |
Zonk
Obejżałem filmik, dobrze, że juz ise logowałem, szybko popędziłem do tajemniczego miejsca i oczywi¶cie ZONK. Nie wiem co jest no ale tam nic nei bylo :P. Może to jakie¶ miejsce, w którym sie orki przygotowuj± do najazdów :> A tak serio to eni ma pojęcia o co chdzoiło, może zrobili kilak miejsc na mapce, w których jest jeden, poż±dny resp jaki¶ potorków, tlyko an jednym serwie. Może dlatego u innych nie było, a moze w innym miejscu?? I czy wogóle stała tam wczesniej (przed updejt) ta wieza, bo aj sobie nie przypominam?? Chyba trzebaby zapytać GÓRĘ o co chdozi :)
|
Jakbyscie uwaznie przeczytali post na tibia.de to byscie wiedzieli, ze byl on robiony w trakcie najazdu i tylko dlatego sa tam orki..................
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I ja to napisalem na tibia.de... >_> |
nom racja filmiku nie widzialem, bo po ostatniej sesji filmowej zostalem hackniety i od tego czasu nie ma mowy o tibicam, ale ja padlem na tej wiezy to byl najazd orkow na femor hills na pacerze jakis ponad tydzien temu...padlem na dwoch warlordach :) (palek 8lvl wszedlem dla ss'a :P)
|
A ja taki zafascynowany odrazu tam polazłem ;)
I lipa. Chyba żeczywi¶cie trzeba czekać na najazd. |
:/
ale do kitu to zrobili na HIbernie pewnie najazd będzie Hohoh w±tpie że będzie............ale ciekawe czy to jak jest np: w Thais najazd s± tam też orki czy tylko np: Carlin i Ab ??
|
hmmm hmmmm hmmmm
najs :> bardzo to fajne =] ciekawe co za warlordami było :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:07. |