![]() |
76 MS expi na workerach
Expiłem sobie moim nędznym MSem w cave z frost dragon hatchlingami, pomyślałem, że wstawię mój film jako pokazowy dla tych, co mają zamiar rozpocząć tam expić. W międzyczasie, na guild-chacie wrzało od kłótni, które warto sobie pooglądać, pośmiać się można. Link:
http://www.speedy...share.com/data/4...84/Workery.cam Jest to mój pierwszy film, proszę o wyrozumiałość ;). |
No to frosty czy workery?
P.S Speedy coś nie tak. |
Nuuudne :<
@down 70 ? jak nie ogarniasz to 85+ ;] |
druidem od ktorego tam bez ryzyka deada?
|
frosty ek albo workery magiem ja pierdole nie macie nic ciekawszego do wzucania na te forum ?
|
Cytuj:
@topic ten koles gew~ jest mistrzem zakazal drugiemu ziomkowi wchodzic do ab |
Nawet niezły loot ale Ci goście mnie rozwalili ! :D
Granice w Ab sobie wyznaczali albo ile może siedzieć:D:D Film dobry jak na 1 raz ;) |
Gzz ja tam expilem 53 Ed ...
|
Film nudny w meski narzadz plciowy ale guild chat to mnie roz*******al ;d
|
Wiem, że nudny, co miałem wam wkleić, ancienty? Możecie dać jakieś pomysły co nakręcić, chętnie się przejdę.
@sir rafski ja 49 MSem ooooo ... |
Gdzie jest napisane, że filmik musi być ciekawy? Jak sam autor napisał filmik ma pokazać resp dla osób, które zamierzają tam expic.
|
Trenujesz Kyokushin Karate ? xd
|
@ciunki
święta racja @Couranger Tak, ćwiczę :) @Pioo Chodzi o to, że w cave z workerami są frost dragon hatchlingi, i to go wyróznia. |
No to szacun ;p mimo ze cwicze Oyama Karate hehe
OSU ! |
Jak ten filmik odpalic? ;/
usuwam kropki przy speedy.....share i pisze ze link uszkodzony ;/ moze ktos dac linka calego? powiedzcie co mam zrobic zeby obejrzec ten filmik plx |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:22. |