![]() |
Hunt Facc
Witam
Nudzi mi sie spac nie moge bo ząb ;(mnie boli sa wakacje jutro do szkoly nie ide wiec mozna grac ale jest jeden problem ja 47 pall i moj kolega 105 knight nie iwemy gdzie isc huncic skille nie graja roli podajcie jakies miejscówki na facc zeby dalo sie troche pohuncic zeby zabic nude :< z góry dzieki @down hahaha XD wiesz ile tam luda :< |
VDL-Venore dragon lair
|
To chyba najlepszy resp na facc VDL...
Ale jest też: BK, PoH, Deep Fibula , |
Widziales jaki lvl jest moj ?
|
Pojedynczy resp rata w Venore...
Polecam PoH, i już wspomniane Venore Dragon Lair ;] |
Banshee po drodze na banshee questa i tak jak wyżej ;p
|
najlepiej idz do dentysty. niestety tam jest czesto zajete, wiec zostaje:
smoki kolo venore (bylo), hellgate, poh (bylo), i jesli chodzi o facc to chyba wszystko. |
Cytuj:
|
Nie wiem czemu nikt tego nie podał: Orc Fortress. Dobra miejscówa dla knighta, bo potwory łatwe do ubicia, dające sensownego expa, a i loocik niezły o ile lootbaga robimy.
|
Cytuj:
szkoda ze nie 50 bo odpada deep fibula i bk, zostaje poh, vdl, thais d lair, draconia, hellgate, no i te banshee @down napewno hellgate jest lepszy w tej sytuacji od deep fibuli z prostej przyczyny - on nie ma 50 lvla aby tam wejsc |
Cytuj:
Topic: depper fibula chyba najlepsze rozwiązanie, kolega był tam dzisiaj 76 pallkiem, 2x rh + dsm :) |
Cytuj:
#top po co piszecie deep fibula jak on NIE MOZE tak wejsc idzcie na te dle na pohu gdzie sie demodras respi |
Chyba juz wszystkie propozycje padly. Podsumowujac:
poh, d lair, of, banshee quest, bk i deep fibula (jesli wbijesz palkiem 50) |
Cytuj:
jesli wliczyc draconie i szanse na pojawienie sie zarowno the evil eye oraz wampirka moze to byc nawet ciekawe miejsce do hunta we dwóch. szansa na loot tez jest, bo chocby beholder helmet, przynajmniej kiedys, tanim sprzetem nie byl. (o expie nie wspominam, bo z tym rzeczywiscie moze byc gorzej. ale... czy w tej grze chodzi tylko o exp? nie zebym sie czepial, ale powiedz mi w jaki sposob 47 paladynem wejdzie on na deeper fibule? |
Cytuj:
Żeby nie było, z takim teamem na Faccu nie masz co szukać. Kup PACCA??? @up Przez Drzwi ;o |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Może idź głęboko do Ancient Temple na orki Berserki i ghoule? |
Dl na pohu NIE polecam zbyt dlugi resp xd moze na dl na venore dosc duzo dli :0
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:05. |