![]() |
Jak przejść z rooka z +2k <FACC>
Witam... Każdy zadaje sobie pytanie "Jak przejść z rooka korzystnie" , a ja dam wam odpowiedz. Trzeba poświęcić troszkę czasu. Na początek zrób misje początkowe , następnie kup sobie (mace , carlin sword lub hatchet).
I idziesz expic na Bugi, lecz tam dużo kasy nie wylocisz. Gdy będziesz już miał około 5 - 6 levela wybierz się na Skeletony. Tam będziesz locił takie itemki jak : - Mace - Sword - Hatchet - Brass Shield - Legion Helmet Lecz na Rooku posiada się mało capa , to musisz robić loot bagi :) Nie opłaca się robić loot baga który posiada 200 cap. Zrób Loot Baga +2000 cap. I bedziesz miał z 500 - 800 Gp. @edit Dodam Filmik Gdzie Loocić Itemki. Pozdroo... |
Ja "przechodzę Rookgaard" korzystniej. Mam swój sposób, dzięki któremu przechodzę Rookgaard w 4/5 h z ponad 2k (kupuje potem w kij Carlinów, żeby sprzedać na Kontynencie).
|
aha to zwracam honor ale wedlug mnie temat zbedny kazdy ma swoj wlasny styl ;]
|
@up
Można mieć 1k w banku i 1k przy sobie + np carliny do sprzedania. |
@up
Właśnie o tym mówiłem ;) |
rofl a jak dałem 10 k kumplowi który wychodził na maina i on to trzymał w plecaku to on wyniósł to na maina czy nie?
|
Cytuj:
|
Ja tylko chciałem przedstawić swój styl, może się komuś przydać <3<3
|
Nic nowego , eh dodam jeszcze ze warto tak lootbaga przenosci i przerzucic przez rzeke kolo pol zbozowych pod drzewko.Szybciej i bezpieczniej
|
a ja proponuje expić w sekretnym tunelu wyprowadzającym z miasta ;) od ostatniego update troszkę się tam zmieniło i mozna tam nieźle przyexpić na bugach i spiderach w tym samym czasie masa ludzi kręci wokół powierzchni włącznie z wolfami na północnym-wschodzie Rooka, a ty wbijasz szybciutko 8 lvl ;) Dodam że jedno z expowisk z bugami i spiderami jest tam łudząco podobne do tego z PACC Areny
|
nie wiem czy dobrze zrozumialem ale czy:
jak wychodze z rooka to moge wrzucic do banku 1k i je tam zostawic po czym uzbierac 1k i trzymac w plecaku czy w tym momencie moje 1k z banku nie zniknie ?? bo jesli by znikalo to wallbym to np. zainwestowac w cos ;p |
@Up
Tak w banku 1 k przy sobie 1 k \o. w ogóle to temat odświeżyłeś. Ale lepiej odświeżyć niż zakładać new. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:43. |