![]() |
mój pierwszy fake'i...:]
te fake'i zrobiłem na www.tibianews.net coś takiego na tej strone jest program do fake'i ale można je robić tylko na tej stronie więc dam wam strone :) prosze surowo nie ocenieać plz bo to mój 1 przecież http://www.tibianews.net/Pictures.asp?Id=250 miłego oglądania B)
kometarzyk plz :evul: |
Chciales powiedziec ze ten program jest na www.tibianews.net a nie ,,www.tibianews.pl" i ty go nei zrobiles wiec nie dawaj czegos co nei jest twoje i jeszcze nei mow ze to twoje
|
to moje!
pisałem www.tibianwes.net kolega mi ją przysłał ale fake'i sam zrobiłem!! to jest moje jak niewiesz to sie zamknij! X(
|
Po pierwsze koleś na stronie www.tibianews.net to sa Zdjecia I to nie jest twoje zdjęcie :evul: Po drugie link nie działa i podaj ten dobry bo to nudzi.... 8o A po trzecie złe włożyłeś powinno to być do Fakejów... :(
|
przestancie pisac bzdurne posty o zlym dzialem, bylo w fake a to jest zwykle zdjecie wiec zostalo przeniesione tutaj
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ale z ciebie noob jeszcze mowi ze to jego o booshe jak powidzal jeden to nei jest fake wiec nie zamknij sie sam lamo |
o bosh...człowieq myslisz ze ludzie sa głupi??
szok...noobostwo nie zna granic...:/ |
Lol
zostawie to bez kometnarza
|
Cytuj:
|
to nie jest zdięcie a ten "besn" to ja mam go w dupie X( niech to przenieśe do fake'i bo to nie zdięcie a ten "besn" to jest n00b bo myśłi że do zdięcie! X(
|
rotfl :D rasowy n00b.............czy mi się wydaje czy on nazwał MODERATORA od n00bów? i to w dodatku w sytuacji kiedy on ma rację (modek) .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ................................ bez komentarza........................... :ban:
|
taaak
1. to nie twoj fake (zdjecie) 2. to zdazylo sie naprawde ... |
słyszysz?
besn to ma iść do fake'i!!!! kapujesz czy chcesz hunted? :evul:
|
tibianews.pl ??? <spada z krzesła (buhahaha)>
to nie jest twoje wiec siedz cicho i to wcale nie jest zadne ""fake'i"<buhuhaha> a wiec tak, wyzywanie modka od n00bow nie powinno byc tak "olane".....http://forum.tibia.pl/images/smilies/banx.gif Ps. Besn zamknij ten temat bo sie wyzywac beda ludzie.... <rotfl> |
Cytuj:
A jak nie ma racji to worc do poczatku To jest poprostu zwykle zdjecie -.- |
"kapujesz czy chcesz hunted? :evul: " <odgłos spadnięcia z krzesła>
BUAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAH ten tekst mnie normalnie rozwalił. Chłopak zdolny jest: Nie wie na jakim serwie besn gra(jeśli gra ;) bo nie wiem) i taki tekst puszcza :D edit: mała pomyłka.. nie ważne ;) |
hehe
ten besn to mój kuzaj :) więc moge mu rozkazywać :D
|
Cytuj:
DO Tematu: Noob jestes ? Ja widze tu obrazka z warlordem , i to nawet z dwoma ;) . I nie wiem czemu podales adres TibiaNews |
@power
dozywotni ban : ( |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:36. |