![]() |
Dobór clubów
Witam. Zrobiłem sobie knighta na świecie non-pvp. Postanowiłem spróbować grać clubami tylko teraz jest problem. Nie wiem dokładnie które cluby kupować po kolei na danym lvlu. Mam w tej chwili 28 poziom i chodzę ze skull staffem. A dalej nie wiem co kupować. Więc prosiłbym o jakąś rozpiskę na której będzie jasno napisane co kupować na danym lvlu.
|
Od 30 lvla masz Sapphire Hammer wypada z Crystal Spidera mysle ze kupisz go w granicach 3-5 k [38 Atk:18 Def]
Spiked Squelcher tez od 30 lvla ale Dwuręczna [41 atk:21 def] Orcish Maul z (pierwszej)Greenhorn arena [42 atk:18 def] Dwuręczna Potem od 60 lvla Cranial Basher [40 ataku:20-2 def] z drugiej (Scrapper) Areny Od 75 lvla Blessed Sceptre z trzeciej (Warlord) Areny [47 atk:21+3 def] z dwuręcznych Arcane Staff z Pits of Inferno Quest [50 atk30 def] Od 100 lvla Obsidian Truncheon z The Inquisition Quest [50 atk:30+2 def] Jak widzisz troche długa droga przed tobą. No cóż... powodzenia więc :p |
Czyli od 35 lvla do 60 mam chodzić z bronią 2 ręczną?
|
Ja bym używał Sapphire Hammer bo używając tylko dwuręcznych z czasem zrobi ci sie znaczna przewaga Cluba nad Shieldingiem.Dwuręczne zostawił bym na hunty typu Dragony.Jeżeli nie zależy ci na Shieldingu odstaw jednoręczną i wal ile wlezie do tego 60 ;)
|
A wiadomo jak to jest z dostępnością takich broni jak Schadow Scepte oraz Queen's Sceptre, oraz ich orientacyjne ceny?
|
Cytuj:
|
Rozumiem, że taka broń jak Onyx Flail też będzie droga?
|
tzn. ? <znaczki>
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A Queen z 70k max Wiec skąd te cenny? |
Cytuj:
|
U mnie na swiecie non pvp secura Queen scpetre chodzi od 5 do 10k okolo a ten drugi club o ktorym mowa tez w tych granicach nie sa zadnymi rarami po updatecie ostatnim queen sceptre wypada z infernalisty a na nich duzo osob expi
|
Cytuj:
|
Ok, dzięki wszystkim za pomoc.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
yy, ja shadow sceptre jak lootlem, to za 6k trudno mi bylo sprzedać, więc nie wiem o co wam biega ;o
|
Najlepiej sie nie przejmuj, pierdol takie zabawy. Saphire Hammerem bij, potem Cranial Basher, Blessed Sceptre [jesli chcesz], Obsidian Trucheon. :)
|
a i jeszcze jedno, ten saphire hammer to nie w granicach 3-5k bo mozna go sprzedac go za 7k do rashida :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:54. |