![]() |
Worker Golems by 60ms & 46 ed [Mały Hardcore]
Wybraliśmy się z kumplem na worker golemy, było trochę sytuacji krytycznych, sami zobaczcie :)
http://uploadhyper.com/file/5440/WorkerGolems.cam.html @edit zmieniłem na uploadhyper bo by zaraz poleciał ban za speedy.share ;d |
Twoja data dolaczenia mowi sama za siebie
|
@up
Plik jest czysty... |
Cytuj:
tak się składa, że miałem tutaj konto z 2 letnim stażem ale zgubiłem passy. @ macie tutaj fotkę z tego cama, bo widzę dzieci plate seta już płaczą i patrzą na date mojego dołączenia :( http://i398.photobucket.com/albums/p...nd/61lvl-3.png |
Cytuj:
@film: Nudny jak flaki z olejem, jak większość tego typu filmów. |
Pytanie tylko kiedy podmienisz, ja mialem tutaj konto z 30 letnim stazem ale rowniez jak ty zapomnialem hasla B)
|
@up
Ej, wydaje mi się, że próbujesz być fajny ;| 'Zgadnąłem'? @film Czysty. Zwykłe expienie, nudy. |
@up
Tak chce byc fajny, bendziesz mojim kolegom? Jestes mojim jidolem, terz hyba sobie ótne noge mistżu :S |
może i jest nudny, ale nie oczekuje tutaj komentarzy od 200 msów, którzy to huncą z ue tylko innych ludzi, którzy mieli się na taki hunt wybrać a nie wiedzieli co i jak :)
|
@up
Wiecie nawet mnie rozśmieszyliście xD @topic ALE SUPER PRZEZ CAŁY FILM ORGAZM PRZEŻYWAŁEM! |
Hmm co do filmiku, worker golemy są bardzo nudnym miejscem do expienia, co prawda, można nieźle poexpić i czasami loot się trafi... W moim rankingu, tylko Frosty są nudniejsze.
EDIT: Nie ma to jak sobie zlurować tyle golemków, cóż ogar, nie zawsze szybki resp się przydaje... |
Film nie jest Twój :)
00:24 Maxi De'Sorccer [61]: vai se foder filhodaputa 00:24 Hero of Oblivion [47]: sua mae eh minha BR PLX? |
zmulony filmik;/
|
Cytuj:
Przy swojej postaci tez masz orgazm? Tak z ciekawosci... |
Nudne jak flaki z olejem. Po co poszliście tam we 2?
Ja workery orałem 51ms solo i był fun xd btw. Tak jak już ktoś wcześniej wspomniał film nie twój, no chyba, że my wszyscy tacy głupi jesteśmy i nie wiemy, że to jest polski: 00:24 Maxi De'Sorccer [61]: vai se foder filhodaputa 00:24 Hero of Oblivion [47]: sua mae eh minha |
Nie ma to jak dać utamkę i klatować 3 workery...
|
dla każdego kto nie ogarnia , nawet exp na ratach może być hardkorem : /
|
ciekawy filmik ..
|
Jestes hardkorem!
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:45. |