![]() |
Gdzie skillować?
Mam mały problem, mam knighta lvl 11 skille 41/39 i nie mam gdzie skillować, wszędzie jest zajęte albo jakieś nooby biegają i biją mi potworki... Próbowałem wszystko, trolle carlin (same nooby) trolle thais (nooby), roty thais ancient temple (same nooby i biją mi potworki) venore roty w 2 miejscówkach (zajęte i biją mi potworki)
Eq: crown helmet, knight armor, knight legs, crown shield, leather bootsy, scarf Nie mówcie "roty" itp (same potworki) tylko miejscówki i jak można to na tibia earth. Z góry dziękuje :) |
Tak też myslalem na serverach no pvp ciężko jest trenować!
Spróbuj na trollach obok dwarf bridge! Tam powinno być dobrze!! |
Spróbuje, wiem gdzie to, na non-pvp jest BAARDZO ciężko trenować bo na każdych miejscówkach jakieś sorce latają i mi leją potworki z różdżki i się śmieją. Thx za pomoc aczkolwiek przydałoby się jeszcze pare miejscówek na zamiane
|
trenuj na monku... chyba ze nie znasz zadnego druta/sorca z tym eq pewnie dasz rade tez na slimie np. tym kolo ab
|
Cytuj:
|
Moim zdaniem przy takich skillach już się na trollach nie opłaca trenować.
Proponuję rotwormy pod Ab'Dendriel. http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=10691 nr. 17 na mapie. Pozdrawiam. |
Wysłałem ci na PW miejsce, gdzie możesz skilować.
|
Cytuj:
Mumak: Kolejne noobplace? |
Parę Parceli i kopalnie...
|
Cytuj:
|
Spróbuj na foldzie na -1 rotwormy. Chodź na n-pvp może być ciężko.
|
Nie będę oryginalny:
Bandity koło DC (o ile dasz radę dojść), Rotwormy, dawarfy jakaś oddalona kopalnia, mino tower. Dobrze jest też wcześnie rano, masz wakacje. |
Masz jeszcze fajną miejscówkę z rotami na północ od thais gdzieś w poradniku było dokładnie opisane jak tam dojść ;)
|
Jak wydasz 5K na klucz to będziesz miał świetną miejscówkę czyli roty w HG - ale przy 50/50 już bardzo szybko padają z knifem na full def, więc raczej odpada.
Hm.. jak masz ochotę to zdobądź klucz do kazz prison i luruj sobie do pokoju przy moście (jak tam wejdziesz to zrozumiesz o co chodzi) jakieś dwarfy i minosy - po kilka - i trenuj sobie, później luruj kolejne. Ewentualnie jeszcze browar w kazordoon. |
Cytuj:
Co do 2 to nie wiem z kąd ten klucz... |
Proponuje dwarfy, dużo ludzi tam łazi,ale również dużo jest tam potworków, więc zawsze coś wyhaczysz.
Ogólnie to bieda jest na no-pvp na początku, może jeszcze trolle na foldzie, ponad 50/50 cycki,a potem to już slimy i inne potworki;) |
zzz tak btw pamietam jak ze skilami 75/75 mialem problemy na cycach, a tera sobie ktos pisze ze na 50 dasz spokojnie rade. zasrane upy~
w ogole tajemniczy za ile kupiles chara jezeli uwazasz ze cycki sa slabsze od slimow, jezeli chodzi o def? |
@Tajemniczy
ze skillem 50/50 to cycki go tam "zjedzą":confused: na Rotach doskillaj do conajmniej 55/55 i z dobrym eq na slimy tak do 75/75. Później możesz już próbować monka z dwarfem na polach chwały... ;) |
Cytuj:
Temat do usunięcia |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:55. |