Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miszczu
(Post 2581543)
Chciałem zobaczyc jak będzie z assassinkami jak widac nie opłaca się. Szczerze to ja się raczej trapem nie martwię ,szkoda mi tylko było czasu ale jakoś to przeżyję :P. Nie widzę w tym zagrożenia ,po prostu koledzy chcieli byc fajni ale no cóż... szkoda ,że sam nie miałem magic walli to bym trochę się z nimi pobawił. Nie twierdze ,żebym ich zabił ale przynajmniej by trochę wiecej zwastowali...bo to oni tutaj więcej zmarnowali kasy niż ja.
|
Naprawde, uwazaj na przyszlosc. Na celescie jest kilka osob ktore umieja lurowac.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xerionis_Family
(Post 2581564)
eh palek na banucie jest nie do poskładania jak sie umie grać... lurnac 10 potworow? ciekawe w jaki sposób, chyba z środkowego roomu ... a i tak nie wyobrażam sobie jakie waste by mieli zanim super szybka hydra dojdzie żeby go dogonić... spam exura i śmieszny paralyze nie ma znaczenia ;s no ale widać ktoś się tu zna i chce być fajny \_
|
Palek na banucie jest nie do poskladania? Na pewno nie przy takim teamie jak w filmiku, ale, jak juz powiedzialem, to wyjatek. Potworow jest tam wystarczajaca, zeby zlozyc 120 palka, lol. Co do paraliza. Przy jednym potworze moze on nie stwarzac zagrozenia, ale gdy potwory sa grupie, czasami nie da sie go pozbyc. Wspomniales tez o waste. Tak, z lurowania bardzo rzadko sie zwraca, szczegolnie gry mowimy o zabijaniu znaczacych lvli. Uwierz mi na slowo, z 2 osob potrafiacych grac, zabilbym tam 120 rp ;)
|