Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   KING TIBIANUS (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=2166)

Monoron 08-01-2004 00:31

KING TIBIANUS

Czy da się z nim pogadać?

Bloody_Izual 08-01-2004 01:01

Tak.

-Hi
-promotion
-yes

i chyba tylko tak:)

MatKus 08-01-2004 01:53

Na "Hi" to cie tylko straże zbesztają.
Hail King
promotion
yes
bye

Bloody_Izual 08-01-2004 02:07

Ale tibianus to chyba ten z thais a hali king mówi się do tego imperatora z kaz.Czy się myle.To teraz wiem czemu padłem tam a to było za zwykłe hi:P

MatKus 08-01-2004 02:17

Za zwykłe Hi nie zabijają, co najwyzej okrzyczą.
Po za tym zarówno do imperatora, jak i do króla, trzeba mówić jak do władcy, nie jak do kumpla.
A strażnicy króla biją tylko, jak się do nich powie... nie powiem co :) ale też nie zabijają, zostawią cię z 1 hp :D

eerion 08-01-2004 02:55

Z teog co wiem to w carlin zostaje się podpalonym za "to" słowo :D ale tylko słyszałem- nie chciałem próbować

kotomaniak 08-01-2004 03:16

Za to słowo zostaje się też podpalonym w Venore. A Imperator w kazo na hi wogule nie reaguje.

@down
Można powiedzieć:
f**k
idiot
bi**
Tyle znam.

Bloody_Izual 08-01-2004 03:29

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez matkus
Za zwykłe Hi nie zabijają, co najwyzej okrzyczą.
Po za tym zarówno do imperatora, jak i do króla, trzeba mówić jak do władcy, nie jak do kumpla.
A strażnicy króla biją tylko, jak się do nich powie ... nie powiem co :) ale też nie zabijają, zostawią cię z 1 hp :D
Chodzi tobie o słowo F-U?

qba 08-01-2004 04:33

a propo straznikow w venore to widzialem typa na red hp ktory podszedl do straznika przy poludniowym wyjsciu i mowi "hi cheal " i oczywiscie nic sie niestalo to on ,,|,, tylko slownie :D na to straznik "take that"(czy co on tak mowi) i bec chlopak podpalony probowal jeszcze do depo probowal dojsc:D

re down
specjalnie pogrubilem to slowo zeby wiecej ludzi sie sqmalo czemu straznik go nieuzdrowil (jezeli oni wogule uzdrawiaja??)

Zaglada 08-01-2004 05:29

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez qba
a propo straznikow w venore to widzialem typa na red hp ktory podszedl do straznika przy poludniowym wyjsciu i mowi "hi cheal " i oczywiscie nic sie niestalo to on ,,|,, tylko slownie :D na to straznik "take that"(czy co on tak mowi) i bec chlopak podpalony probowal jeszcze do depo probowal dojsc:D
"hi cheal "

Te słowo powinno być przez "samo h" czyli heal.

Dr. Omader 08-01-2004 14:23

W venore jak powiesz do strażnika HI a potem mu FU*K to cie podpali(sam sprawdzalem) a jak tak do krola poweisz to ci 1 HP zostawi(Tomcio kiedys sprawdzal to go bodajze 2 PK gonili ale do depo uciekl).

Mako 09-01-2004 10:58

LoL.. a sam z ciekawosci poszedlem do krula :D LoooL 2 razy powiedzialem fuck, a 1 fuck you :D
zadzialalo za kazdym razem :D naszczescie mam exura vita ( 1 raz zostalo 1 hp 2 raz 2 hp:p)

Monoron 10-01-2004 10:02

Tylko mnie trochę utlenili.

Skorzystałem z informacji w tym poście.
Kiedy wchodziłem do Venore od strony ścieżki z Thais, zagadnąłem do strażnika. Chciałem wypróbować to słowo. Oto rozmowa.
-hi
-LONG LIVE THE KING
-F**k (recenzja)
-TAKE THIS

No i mnie podpalił cham jeden.
Ale nie zostawił mi 1 hp.
Zwiewałem w kierunku Depo, i w końcu przestałem płonąć.
Byłem jeszcze żółty (zostało mi ok. 70 hp.)
Złowiłem parę rybek i jestem cały.
Gdyby zostawi mi 1 hp to miałbym duuuży problem.
Nie doszedłbym do depo.
Od razu by sę mną PK zajęli.
Ale udało mi się rybami uleczyć.

Bloody_Izual 10-01-2004 10:17

Plomień znika po pewnym czasie dystans nei ma wpływu na czas jego "jarania się".

Gimlos 10-01-2004 10:20

do pana o nicku monoron : istnieje cos takiego jak edycja posta
i jeszcze raz zobacze post typu "czy do kaz nie plynie sie statkiem " to za nabijanie postow bedzie upomnienie...
srry za offtopic

Ithelios 12-01-2004 10:37

BTW.Spróbujcie Samowi sprzedać magic plate armor :D

-hi
-sell magic plate armor
-yes
-yes

have fun :D

Zaglada 12-01-2004 11:29

Temat został wyczerpany, zboczył nawet troche z kursu.

Closed.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:13.