![]() |
KING TIBIANUS
Czy da się z nim pogadać?
|
Tak.
-Hi -promotion -yes i chyba tylko tak:) |
Na "Hi" to cie tylko straże zbesztają.
Hail King promotion yes bye |
Ale tibianus to chyba ten z thais a hali king mówi się do tego imperatora z kaz.Czy się myle.To teraz wiem czemu padłem tam a to było za zwykłe hi:P
|
Za zwykłe Hi nie zabijają, co najwyzej okrzyczą.
Po za tym zarówno do imperatora, jak i do króla, trzeba mówić jak do władcy, nie jak do kumpla. A strażnicy króla biją tylko, jak się do nich powie... nie powiem co :) ale też nie zabijają, zostawią cię z 1 hp :D |
Z teog co wiem to w carlin zostaje się podpalonym za "to" słowo :D ale tylko słyszałem- nie chciałem próbować
|
Za to słowo zostaje się też podpalonym w Venore. A Imperator w kazo na hi wogule nie reaguje.
@down Można powiedzieć: f**k idiot bi** Tyle znam. |
Cytuj:
|
a propo straznikow w venore to widzialem typa na red hp ktory podszedl do straznika przy poludniowym wyjsciu i mowi "hi cheal " i oczywiscie nic sie niestalo to on ,,|,, tylko slownie :D na to straznik "take that"(czy co on tak mowi) i bec chlopak podpalony probowal jeszcze do depo probowal dojsc:D
re down specjalnie pogrubilem to slowo zeby wiecej ludzi sie sqmalo czemu straznik go nieuzdrowil (jezeli oni wogule uzdrawiaja??) |
Cytuj:
Te słowo powinno być przez "samo h" czyli heal. |
W venore jak powiesz do strażnika HI a potem mu FU*K to cie podpali(sam sprawdzalem) a jak tak do krola poweisz to ci 1 HP zostawi(Tomcio kiedys sprawdzal to go bodajze 2 PK gonili ale do depo uciekl).
|
LoL.. a sam z ciekawosci poszedlem do krula :D LoooL 2 razy powiedzialem fuck, a 1 fuck you :D
zadzialalo za kazdym razem :D naszczescie mam exura vita ( 1 raz zostalo 1 hp 2 raz 2 hp:p) |
Tylko mnie trochę utlenili.
Skorzystałem z informacji w tym poście.
Kiedy wchodziłem do Venore od strony ścieżki z Thais, zagadnąłem do strażnika. Chciałem wypróbować to słowo. Oto rozmowa. -hi -LONG LIVE THE KING -F**k (recenzja) -TAKE THIS No i mnie podpalił cham jeden. Ale nie zostawił mi 1 hp. Zwiewałem w kierunku Depo, i w końcu przestałem płonąć. Byłem jeszcze żółty (zostało mi ok. 70 hp.) Złowiłem parę rybek i jestem cały. Gdyby zostawi mi 1 hp to miałbym duuuży problem. Nie doszedłbym do depo. Od razu by sę mną PK zajęli. Ale udało mi się rybami uleczyć. |
Plomień znika po pewnym czasie dystans nei ma wpływu na czas jego "jarania się".
|
do pana o nicku monoron : istnieje cos takiego jak edycja posta
i jeszcze raz zobacze post typu "czy do kaz nie plynie sie statkiem " to za nabijanie postow bedzie upomnienie... srry za offtopic |
BTW.Spróbujcie Samowi sprzedać magic plate armor :D
-hi -sell magic plate armor -yes -yes have fun :D |
Temat został wyczerpany, zboczył nawet troche z kursu.
Closed. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:13. |