![]() |
Letni update juz jutro. !
Update juz jutro wytrwale czekamy ;)
Servery beda wylaczone od 13.00 czasu polskiego przez okolo 5h, a wiec do 18 godziny. Pozdrawiam ;) |
No fajnie, szkoda tylko, że nie trafiłem z datą - typowałem 03.07 :(
|
dobrze trafilem z data !!! yeee : d
przeciez kazdy grajacy w tibie wie ze, up 1 lipca poniewaz cip wyswietla ten komunikat przy logowaniu wiec po co ten temat ? |
Wpaść, zobaczyć nie zaszkodzi. Hmm.
|
Ja trafiłem 1 lipca ciekawe czy każdy dostanie CM Token.
|
Update juz jutro
Cytuj:
Przecież na tibi.com było głosowanie którego ma być update i większość ludzi wybrało właśnie 01.07.2009 :) |
Cytuj:
|
@Up
to byla ankieta, kiedy uwazasz ze bedzie update a nie kiedy ma byc cipsoft ma to juz ustalone kiedy bedzie update -.-.. Xaszkil ;) |
Cytuj:
|
A ja se zrobie czarna czache i usune se postac O!
|
No i za raz update! Ciekaw jestem co jeszcze zostanie wprowadzone o czym nie wiem!
Przeczytałem już wszystkie doniesienia z testa z tibiaspy.com! Na prawdę wszystko dokładnie opisali w tym dziale(klik) szkoda, że u nas się nie postarali i musiałem pójść na inna stronę po informacje. Nawet konto tam założyłem... I do tego już mają jakiś analizator serwer loga czy jakoś tak... Sumuje wszystkie informacje z huntu, podaje ile straciłem/zarobiłem kasy. Przyda mi się też podczas wojen - podaje kto mi zadał ile obrażeń, kogo za ile ja raniłem. Wszystko na www.tibiaspy.com po polsku! A tak mniej więcej to kiedy u nas będą takie nowinki? Wolałbym korzystać z naszego serwisu niż chodzić po innych... Przyzwyczaiłem się do tego, ale chyba czas zmienić przyzwyczajenie niestety, bo widać, że tam się bardziej starają |
Klient 8.50 już jest :)
|
jak to sie wpisywalo zeby pobrac? tibia.com/ i co dalej?xd
|
http://download.tibia.com/tibia850.e x e
Mam nadzieję, że nie dostanę bana :P W końcu to link do tibia.com B) |
załamał mnie fakt ze beda train monki :<
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
em
training monki beda od 100 czy od 120? |
train monki od 120 z tego co sie orientowalem , ale moge byc w bledzie. pzdr.
|
Do ostatniej misji, tak? Czy addony też trzeba mieć?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:24. |