![]() |
Arena Scrapper by Worfin Iskus
Witajcie,
Zapraszam na film, w którym 60 Elite Knight - Worfin Iskus, podejmuje solo Arenę Scrapper. Miałem kilka problemów, ponieważ wstawiłem do filmu świetnie dopasowane kawałki, między innymi jeden z kawałków Linkin Park, lecz niestety Youtube mi jej nie zaakceptowało. Musiałem dobrać jeden kawałek na stronie, aczkolwiek jakość filmu pozostaje do waszej oceny. http://www.youtube.com/watch?v=v7mDd8aWOPg Serdecznie zapraszam do oglądania ! ;) |
"podejmuje solo Arenę Scrapper".... a to można w teamie? hmmm ciekawe, nie wiedziałem....
filmik mizerny, szczerze mówiąc nawet nie wart wrzucania na YT... Akcji praktycznie żadnej... obróbka filmiku zerowa... jedyne co zostało dodane to muzyka która z resztą się po 3min kończy... No ale przynajmniej to nie frosty, daje 2/5 |
O tym, że youtube mi się zawiesiło muzykę napisałem, więc learn2read.
Podejmuję solo, a co miałem napisać, że walczyłem ? Użyłem przenośni. |
65 ed zrobił solo warlord arene to nie widzę nic dziwnego w 60 ek scraper ;/ I jeszcze Youtube... 2/10 :d
|
@up
Na pvp ten patent z x wallami daje spora przewaga postaciom magicznym. @topic Film nudny, aczkolwiek rzadko widuje areny by knajty. |
movie meaker i hyper cam 2 ...
|
Nic specjalnego.. 1/100
|
Cytuj:
|
A mi się film podobał, nieźle to ogarnąłeś, 10/10 i wrzucaj więcej!
|
Co w tym zajebistego ? Każdy 60 ek robi to z palcem w d***e...
Jakbyś np. na 30 lvlu zrobił byłoby czym się chwalic a tak to żenada |
@up
Won bocie spamerski. I po co piszesz po angielsku? "Jesteś debilem, Konieczko." @top Właśnie dobrze, że na YT, bo nie chce mi się ściągać TibiCama :s Nice. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:13. |