![]() |
Botty [SECURA]
No hej.8o
Ja tu z zapytaniem, ponieważ niebardzo się orientuje otóż ... Na serverze SECURA chodzi multum botterow dobrowadzaj± mnie już do bialej jak ide na moje ulubione expowisko a tam sobie ¶miga taki kto¶ X( ... Omg moje reporty nic nie pomagaj± GM-owie chyba ¶pi± ? .. podobno jest jaki¶ system anty botterski co wykrywa je automatycznie w co mi się nie chce wierzyć ... Może dlatego że nigdy mi to nie przeszkadzało B) Powie mi kto¶ jak sie tych ludzi pozbyć z serwera ... Jest jakis inny sposób niz wyslanie raportu ? |
Cytuj:
Drugi odpada bo spotykam na bottach prawie same 100+lvl Nr 3 ahh no zaluje ze to nie swiat pvp bo do niektorych noobow juz sily nie mam |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Ja tam botterow trapuje parcelami. Chociaz tyle mozna zrobic.
|
Wła¶nie w przypadku h-lvl'owego botera raczej niewiele można zrobić, a z mniejszym lvl'em można go blokn±ć (no zależy gdzie expi, na rotach to raczej nic nie da:P), a najlepiej zabić co jest w tej sytuacji dziecinnie proste (no chyba, że typek ma alarm w bocie i akurat może podej¶ć do kompa..). Ja zawsze noobków 20~ - 30 lvl zabijałem jakim¶ noobcharem (15lvl~:D) i loot był nawet niezły :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:23. |