![]() |
ED vs RP vs MS
Witam !
Chciałem sobie zaczać grać w Tibie po dłuższej przerwie z qumplami ale nie wiem kim mam grać ;) Bedziemy grali w 6 osob. Ja( nie wiem kim ), 3 x MS , 1 x ED , 1 x EK. Kogo wybrać? Gramy na serverze PVP (Xerena). Mam troche kasy (200k) ... lubimy wspólne hunty xD Zastanawiam się czy grać MS czy może teraz lepszy jest MS ? Wiem ze u nich ciężko z kasa... Czy da się nimi expić żeby zarobić albo chociaż expić bez waste? Kiedyś to wiedzialem że MS w pvp nie ma sobie rownych ... ale teraz ? Nie wiem... RP może walnąć z Assassina 150-250 przy skillu 90 na 80 lvl ... + jeszcze moze walnać z SD ... A taki Master? Ile walnie Master z SD? Proszę pomóżcie mi wybrać... Miałem kiedyś 90 RP i wiem że gra nim nie jest tak ciekawa jak Masterem czy ED ale zawsze wychodzi na + i jest nawet nawet na PVP ... Hmm.. To tak : Pod wzgędem PVP: Moim zdaniem najlepszy master .. ale może się teraz myle? Pod względem zarobku: Moim zdaniem RP ... a waszym? Pod względem szybkośći expienia: I tutaj nie wiem ... |
Hity z assasinek są znacznie większe niż 150-250 hp.
Ale mniejsza - masz kasę to dobrym pomysłem byłby sork albo druid. Są najlepsi w pvp szybcy w expieniu beznadziejni w zarabianiu. Pall jest też szybki w expieniu prawie idealny do zarabiania ale nie tak dobry w pvp (jak idziesz z grupą to co innego) Jednak polecałbym Palladyna - z kumplami nie będziesz się nim nudził a samemu też nie - sorków jest trzech na co 4. |
Dobra , to jeden głos na Palladyna .. Zobaczymy co bedzie dalej .
A tak po za tym to interesuje mnie jeszcze ... jak np. ide na Wojne to kto będzie miał wieksze waste? MS czy Rp? Chodzi mi tutaj o system leczenia, ponieważ Rp może sobie spokojnie jechac bez utamki i leczyc sie Pot + exura san ... a taki Master? Musis miec utame co nie ? I wtedy pije manachy ...wydaje mi sie ze on ma wtedy tez bardzo duze Waste ! PS jakie max combo moge walnać MAsterem ..? A jakie RP.. na 100 lvl. I dobrych skillach 90 .. a u sorca mlvl 50 ? |
@up
Gówno będzie dalej wy*******aj do przyklejonego. |
Cytuj:
|
Cytuj:
A combo = różdżka fire elementale + UE i SD - zjazd z kilkuset hp do zera. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jeżeli masz swoje zdanie ma h... się pytasz na forum?? Jeżeli gracz jest ogarnięty, potrafi grac każdą profesją... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:59. |