![]() |
Co to znaczy dostać bana ????
Stoje sobie w depo a tu jakiś koleś podchodzi di mojego kumpla i pisze chcesz dostać bana. A ja niewiem oco chodzi i muj kumpel terz.Wiem że ten temat tu niepasuje ale odpowiedzcie mi plis. I napiszce jak sie daje tego bana.
POZDRAWIAM VOLURIVA CARLIN LEV 8 |
Ban - przez jakiś czas nie możesz się logować do Tibii
Bana może dać TYLKO Gamemaster, za złamanie reguł. Ten gościu ani ty nie możecie dać nikomu bana. Koniec. |
Thx
Dzieńki a już myślałem że to coś strasznego. A cha jakie się najczęściej łamie reguły ?
|
Uzywanie macro ,tibia gg , mc,zabijanie (przekroczenie o 100% normy)
|
jescze
namelock-ban za nick musisz zmienic name i po 2 dniach po tym jwestes odbanowany afk training- ban na tydzien chyba pozyczanie konta(account sharing)-ban na 2 tygodnie sprzedawanie pacc- nie iwem ile ale dlugo dawanie linkow do hakerskich stron Ps.zeby sie tego dowiedziec wystarczy przeczytac tibia rules |
re
name locka daje rowniez consouler.....
a afk training nie jest wykroczeniem dopuki nie uzywasz makro |
I można jeszcze dostać za zabijaniei nnych postaci... niestety nie pamiętam na jak długo.
(A czy przypadkiem, przy zakładaniu konta nie ma czegoś w stylu "zapoznałem się z zasadami tibii i się z nimi zgadzam" ? ) |
Co to jest "makro"
Chcę nie być noobem w Tibii i chcę się tego dowiedzieć : co to jest "makro"
Kto pyta nie błądzi ;) |
Program wykonwujacy ta sama czynnosc co pewien czas.
@Topic nie ten dzial |
To i tak program bez sensu, bo jak się treni np. w kazo to jak ktoś idzie to albo trzeba gościowi non stop gadać get out albo jak widzi to idzie i tyle. Po za tym co to za problem spytać "AFK ???" jak za długo człowiek będzie czekał na odpowiedż to weżmie rypnie albo koleszków zwoła i wałek. Ja osobiście nie miałem takiej przygody, ponieważ nie jestem głupi żeby ściągać non stop jakieś cheaty,bo w tej grze chodzi o przyjemnośc z każdej spędzonej chwili !:)
|
Cytuj:
wogóle stanie "afk" jes nielegalne, więc się nie wymądrzaj, jak nie wiesz. Poczytaj sobie tibia rules(ja dumny tutor coś o tym wiem) |
afk jest legalne, training afk/macro nie
Ostatnio po reporcie dostałem odp. od CS że sprzedawanie pacc jest legalne... serio. |
Cytuj:
|
Zadzam sie. W "Tibia Rules" którymi tak szpanujesz NIE JEST ZAKAZANE stanie afk. A co nie jest zakazane jest dozwolone ;). A a' propo co robi tibia GG? Wiem ze sie błaźnie ale lepiej doć się pojechać na forum niż dostać bana na tibi ;)
|
Cytuj:
A poza tym Lord Aragorn według mnie się zgrywa. Jak dołączył na to forum w czerwcu to napewno zetknął się ze słowem Ban. |
Cytuj:
|
@Lord Aragorn
Pisze się: MÓJ, TEŻ. Reszty błędów nie zrozumiesz, więc pozostańmy przy pisowni z "ż" i "ó". @Orgizz Pisze się DOPÓKI. |
Afk jest legalne...karą jest jedynie kick po 16minutach...Qrde przecież gm zawsze czeka 15minut przed gościem i po 15go banuje czy 17:>
|
Cytuj:
|
Dzięki
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:53. |