![]() |
Quest na kill 5k minotaurów
Zrobiłem u budrika mining helmet quest, (complete), teraz chcę wziąć od niego questa na 5k minosów, ale on mi takie coś pisze:
22:30 Budrik: I am so angry I could spit grit! That damn Horned Fox and his attacks! Let's show those bull-heads that they have messed with the wrong people. ... 22:30 Zesvev [20]: horned fox 22:30 Budrik: He is a minotaur who was kicked out of Mintwallin. He must have some kind of hideout nearby. 22:30 Zesvev [20]: hideout 22:30 Budrik: The hideout of the Horned Fox is probably a dangerous if not lethal place for inexperienced adventurers. It is the source of all the trouble around here. 22:30 Zesvev [20]: trouble 22:30 Budrik: The Horned Fox is leading his bandits in sneak attacks and raids on us. Mam 20 lvl. Dobra luz już wiem, idę na darashie huncić minosy, temat do zamknięcia ;). |
Do tego questa trzeba mieć pacca?
|
Cytuj:
K.Jay |
To jak można zacząć tego questa bo piszę do Budrika hi mision i odpowiada to samo co lolnikowi1
|
Cytuj:
Ukryty tekst:
K.Jay |
Warto dodac iz quest dostepny dla below 40 lvl.
|
A jeżeli będę mieć 42 lvl i zabije all minosy to wejdę na resp foxa?
|
Cytuj:
Po drugie to Fox może się zrespić, ale nie musi, nie jest tak jak z tą misją, gdy trzeba zabić 3k piratów. |
Czyli można paść żeby mieć ten 38? No i trzeba zabić każdego rodzaju minosy po 5k czy ogólnie?
|
Ogolnie! Tyle razy bylo to juz mowione...
|
Chyba od tego jest ten temat żeby się dowiedzieć więcej czegoś o nim co nie?
|
Ale najpierw się szuka czy to było nie ?
|
jesli jest ten quest na facc to sobie zrobie go noob charem,
a potem jak zabijete 5k minosów, to co bede musial zrobic zeby mi sie the horned fox zrespil? jest jakas mozliwosc, ze zamiast the horned foxa zrespi sie np. general murius? @down dzieki |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
a i jeszcze jedno pytanko: czy minosy musze bic na tej wiezy gdzie sie respi fox czy np na mintwalin moge tez?
a i czy np jak mam38 lvl i jak zabije 5k minosow i wtdy bede mial np 44 lvl to czy dalej bede mogl ubic bossa? |
Myślę że za 7 dni z kilkuset osób na tibi zrobi tego questa i się dowiemy czy zawsze się pojawi boss po wejściu w tp czy nie. Jutro zostanie mi tylko 3500 minosków;)
|
Z tym questem jest tak, że aby wziąć misje musisz mieć PONIŻEJ 40 LVLa. Skończyć go możesz nawet a 200 levelu, czaicie wszyscy?
Co do respa Horned Foxa po zabiciu 5k minosów, nie wiem. |
Minosy możesz bić wszędzie. Czy to będzie góra minosów, Mint, Darashia czy zamek koło Ab.
K.Jay |
Cytuj:
|
Głowy nie dam, ale screen z zabitym Horned Foxem wyglądał na więzienie Mintwallin.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:02. |