![]() |
Taniec.
Witam, postanowilem zalozyc taki ogolny thread na temat wszelakich odmian, gatunkow i rodzajow tanca.
Osobiscie tancze troche (nie, nie dlatego, ze on zmarl, cwiczylem to od dawien dawna) MJ'a i nie, nie ograniczam sie tylko do moonwalka (umiem w miejscu i do przodu \o/). Kolega tanczy Melborune Shuffle, drugi znowu starstyle, nastepny tekstyle. podsumowujac, kazdego z nas to kreci. Wy probojecie, cwiczycie, jestescie juz zaawansowani? Pochwalcie sie. |
C-walk <3 :D
|
Jak o tańcu, to błagam, nie mówcie o tym wyrastającym jak grzyby po deszczu trylionie pseudotańców - x-walk'ów i y-style'ów, które się nieznacznie między sobą różnią i fascynują połowę dzieciarni niczym parkour.
|
Co kto lubi. Ja nieznosze tańcowania wogóle.
/poprzedzam sarkastyczne pytania/ Tak, nie umiem tańczyć : D |
Lasooch, nie przesadzaj, przeciez taki tekstyle, a chociazby starstyle to w ogole co innego, podobne jest tylko "skakanie".
A btw, o c-walku slyszy sie dopiero powyzej 13 lat, wiec chyba nie jest tak zle. Pamietacie jak wyszedl ten taki od skutera, hm, jak to bylo? Co to wszystkie dzieci swiata zaczely tanczyc to mega super hiper combo? |
Pewnie ze lubie tanczyć, preferuję pogo
|
Głównie to tańczę byle jak po pijanemu na imprezie (tak wiem, że jestem fajny) ;).
W każdym razie z takich tańców o jakich mówisz to podoba mi się Melbourne Shuffle. Osobiście nie tańczę, ale sam taniec cieszy oko. Jest mega. |
Jak byłem mały tańczyłem w zespole tańca ludowego "Mali Gorzowiacy".
A teraz to pogo, e-pogo, cstylepogo, hardpogo, moonpogo, sunpogo, melbournepogo, starstylepogo i co tam jeszcze jest. |
Up. jeszcze tekstylepogo
Cytuj:
|
Jakos nie chce mi sie wierzyc, ze nie zalapales, o co mi chodzi 0_o.
|
cwalk fajnie wyglada,te tekstyle i starstyle to dla techno mułów z deka : p
|
ja tańcze
-Reggaeton -Pereo -Salse hip hop jakoś mnie nie kręci, może dlatego że jest troche przereklamowany i żeby zabłysnąć trzeba na prawde dobrze to umiec |
Ja tańczę pomarańczę.
Kiedyś C-Walk, przeszło po 2 tyg. a umiałem dużo rzeczy. |
Ja umiem improwizować taniec (w zasadzie trudno to nazwać tańcem) tylko przy ciężkim disco polo.
|
jak bylem mlodszy to lubilem z dziewczynami potanczyc , teraz mnie to jakos nie kreci. Nawet jak jestem pijany to musza mnie wyciagac na parkiet. No ale temat fajny , kazdy ma jakas pasje ktora rozwija.
|
A ja chodziłem do podstawówki, gdzie miałem zajęcia z tańców towarzyskich (różnych, lecz przede wszystkim klasycznych) przez 5 lat. Plus jeszcze 2 lata, tańczyłem w gimnazjum, raz brałem udział w zawodach nawet... Pojęcie o tańcu więc mam spore
|
Cytuj:
Poza tym to nie wyrosło od tak sobie, jest zakorzenione w kulturach gangów z USA. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Milan tez wbijaj ; D @Łasy Mówisz tak, jakbym nie zauważył ironii w jego poście ;) |
Cytuj:
@Mazur: Nie lubię Cię, ale wyjątkowo się zgadzam. Lepiej, żeby dzieciaki tańczyły jakieś wygibasy niż syf robiły. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:24. |