![]() |
Różnica między Slain a Killed
No więc tak jak w temacie, jak ktoś padł od innych graczy to czasami jest napisane Slain at Level xx by Player A, Player B ale przeważnie jest killed zamiast slain. Od czego to zależy?
|
Nigdy się nie spotkałem ze "Slain" kto ma tak napisane?
|
Jest tez Eliminated
|
|
Może żeby nie było monotonności, a może to zależy od tego ile osób Cię zabiło albo jakie mieli poziomy.
|
sądze ze to jest od tego, ze wiecej ludu cie zabilo (uptade, fragi dla max 20 ludzi :<)
|
Ja podejrzewam, ze to zalezy od skulla
@down Jeden typ mial Annihilated przy 10+ typach |
Nie jestem pewien, ale to zależy od tego ile osób Cię ubiło. Gdy zrobił to potwór masz napisane "Died", gdy padłeś od 1-3(?) typów masz napisane "Killed", gdy padłeś od 4(?)-10(?) ludzi masz napisane "Slain", a gdy padłeś od 10+(?) ludzi masz napisane "Eliminated"
Patrzyłem na wiele osób na tibia.com i wiem, że na pewno przy 1-2 zabójcach jest "Killed", przy 4-5 "Slain", a przy większej ilości niż 10 jest napisane "Eliminated". Nie znalazłem na razie osoby, która byłaby zabita przez 3,6,7,8 i 9 osób. |
Crushed at Level 161 by Acroma Angel, Anth Xalin, Bernix Roxo, Dedaczka, Ice Arnin, Maron Dran, Mazur Shady, Mlodzieniaszek, Velanir and Zulion Sapira.
10 ludzi - crushed |
Eliminated at Level 194 by Ariston, Beloruz, Energus, Erandis, Exone of aldora, Gaxis Danow, Haxupi, Irox Argon, Kartezor, Laru Yanox, Liza Van'Barthez, Mevia Crese, Payrus Darkhood, Royal Sednik, Ryana Striker, Sir Vamalin, Sudop on Aldora, Velphill and Yoshi'Azul.
|
Jeszcze jest Annihilated :
Annihilated at Level 134 by Blezing Patrick, Debolto, Demozus, Eboy, Evil Kila, Fanatikos, Hagen Niszczyciel, Hederlig Gammal Trollkarl, Highnote, Iex, Lord Bajexe, Marciej, Puppet master the second, Qenon, Ramooshy, Serphs, Warsaint, Wild Gan, Xefi Joq and Xengnox. |
Omfg, no i ? Może zacznij wrzucać do tego tematu każde slain, crushed, annihilated i eliminated.
|
to jest chyba o tym temat kretynie O.o
|
Dokładna rozpiska:
# killed by 1-4 players: "Killed" # killed by 5-9 players: "Slain" # killed by 10-14 players: "Crushed" # killed by 15-19 players: "Eliminated" # killed by 20 or more players: "Annihilated" |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:51. |