![]() |
NOP - Narodowe Odrodzenie Polski.
http://www.nop.org.pl/
hm, co o tym sądzicie? Albo może... czego o tym nie sądzicie? ;] imho, jest to banda zacofanych ludzi, która chętnie podporządkowała sobie innych swoim ideałom. (= idioci) |
Bardzo ładnie opisałeś problem/temat : o. Zgadzam się w 100%
Btw, co to jest? I dlaczego teraz ten temat, jeżeli to podobno "działa" od ~25 lat? : D |
Cytuj:
więcej info: http://www.nop.org.pl/?o=ruch Cytuj:
|
To, co zacytowałeś, akurat przeczytałem. Nie koniecznie coś z tego "wyniosłem". Miałem taką cichą nadzieje raczej, że dowiem się od ciebie, w twoich słowach, co by bądź co bądź po porównaniu ukazało trochę informacji na temat twojego stosunku do tej organizacji. No ale nvm : P
Swoją drogą, ten drugi mój cytat dowodzi tego, że czytałem ten akapit który wkleiłeś :x @down Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Tylko popatrz: http://www.nop.org.pl/?artykul_id=6 Zawszę będę szanował ludzi za tak szczytne cele. |
Cytuj:
- Nienawiść do homoseksualistów. - Antysemityzm. - Ograniczenie możliwości rozwoju człowieka (tylko jedna właściwa ideologia, PAŃSTWO-TO-SIŁA, jebie komuną na dwie mile). - "NARÓD JEST NAJWAŻNIEJSZY, PIEPRZYĆ INTEGRACJĘ Z INNYMI, MY SILNA POLSKA SAMI SOBIE DAMY RADĘ" - czy to nie jest pieprzenie? Polska jest bardzo małym i słabym krajem, który potrzebuje pomocy by się szybko rozwijać. |
Cytuj:
Cytuj:
Trudno z resztą o rozmowę, dopiero co zobaczyłem, że taka organizacja istnieje, no i jeszcze dokładnie się z nią nie zapoznałem : ) |
Cytuj:
Generalnie mozna zalozyc (i nie tyczy sie to tylko prawicy), ze im kto bardziej radykalny tym wieksza szansa, ze jest hipokryta/ klamca. |
Cytuj:
Tak, to z Włochatego. |
Nie za bardzo lubię prawicowe bandy fanatyków-patriotów. Niech sobie będą, ale mi to obojętne.
|
Ich poglądy na kwestie społeczne jestem w stanie w miarę zrozumieć, ale kapitalizm = socjalizm? PFFFFFF
Cytuj:
|
SLD w podpisie to tylko ironia?
|
Ja myslalem zeby sie do NOP zapisac bo tam sie wysyla dane itp. i mysle ze w najblizszym czasie to zrobie. Zgadzam sie z wiekszoscia ich pogladow. Kocham nasz piekny kraj i nie chce dopuscic do tego by stalo sie z nim cos takiego jak z Francja czy Belgia a u nas jeszcze mozna to uratowac. Zaraz pewnie mnie zjedziecie za to co mowie , ale napewno 85 % z was nie mieszkala za granica o ile nie wiecej i nie wiecie co to za syf! Ja bylem normalnym chlopakiem bez pogladow rasistowskich. Ale po 2 latach spedzonych za granica , gdzie na wlasne oczy widzialem do czego doprowadza tolerancja stalem sie rasista na 200 % , co smiesniejsze nawet moja mama ktora byla czlowiekiem tolerancyjnym chyba najbardziej jakiego widzialem , kiedys nawet uczyla sie z murzynem i byla jego kolezanka to teraz nienawidzi arabow. Tak jest z wiekszoscia ludzi ktorych znalem od malego a jakis czas mieszkali za granica. Wiekszosc z was o tym dopiero sie przekona jak juz bedzie za pozno a po waszych ulicach beda chodzic stada arabow , murzynow i innych takich. I jak to juz wiele razy pisalem wystarczy spojzec na Belgie gdzie napewno z 95 % Belgow to rasisci. Wiec Czy NOP nie ma racji? jak by ich nie wpuszczac do nas (ogolnie do Europy) wspolpracowac z innymi Bialymi panstwami (nie UE , tylko poprostu wspolpraca)
PS. ONR chyba jest starsze. Cytuj:
Pozdrawiam wszystkich Narodowcow i osoby pozytywnie do tego nastawione SLAVA ! |
Albertus, proszę, skasuj z podpisu odnośnik do mojego fake, bo mi wstyd ze mam takich 'fanów'.
#Edit Dla ludzi, którzy przyczepią się ze offtopuję: To taka bardzo subtelna informacja co myślę o ugrupowaniu i takich poglądach. |
Prawicowe bojówki, ta...
Ukryty tekst:
|
Cytuj:
Co do nopu to tak jak juz ktos wczesniej napisal smierdzi komuna czyli szczytne idealy ale nic z tego nie bedzie |
Po co zalozyles temat, tylko po by po nich jechac. Skoro to takie zlo, to chyba lepiej jak mniej osob o nich wie.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
I nie, nie jestem eurosceptykiem - uwazam, ze wspolpraca europejska jest potrzebna, ale w takim ksztalcie, jak przed Traktatem z Maastricht - gdzie byla zwykla, kapitalistyczna wspolpraca gospodarcza. Odkad utworzono WE, II i III filar, zamiast wspolpraca gospodarcza zaczeto sie interesowac wprowadzaniem chorego socjalu. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:59. |