![]() |
Quest na 0.5k giant spiderow
500 Giant Spiders. The reward is a fight whit The Old Widow.
http://images4.wikia.nocookie.net/ti.../Riek_wiki.jpg |
Zawsze jeden gs silk ,więcej ;).
|
gdzie misje można wziąść?
|
port hope
gryzli adams |
a ja mam pytanie czy ten old widow nadal jest taki silny :>?
Bo nie widzi mi sie go isc bic na 71 lvu xD (prawie skonczylem ta misje) Xaszkil ;) |
Cytuj:
|
zrobil to na 71 z palcem w rówku
|
a gdzie sie respi TOW ? jak ubilem te 500 gs
|
W dziurze z gs'em na pohu.
|
pare ston skinow i nic Ci nie zrobi...
|
w tej diurze jest the old window ale jak wejde wj akis tp czy cos? czy jak ktos wbije ze man to tez moze w niego bic?
|
To przeciez jest logiczne. Nie zrobilem ani jednego tego typu questa jednak juz wiem co i jak. Teleport wpuszcza tylko jednego gracza ktory ma 10 minut na zabicie bossa. Fioletowy ogien odlicza temu graczowi ktory wejdzie w tp czas. (Pomysl z aren na Svargrond)
Btw. Nie ma takiego potwora jak The Old Window. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
jeszcze jedno pytanie mam, bo u Adamsa jest kilka zdań w lvl 50-80 co wpisać żeby wybrać odpowiedni, on nas zapyta który chcemy czy coś o gsach pisać?
|
japierdole retardy macie chyba spoilery nie?
uzyjcie mozgu |
po co uzywac mozgu jak jest forum.tibia.pl ??? ;D
co do pytania o te misjie o grizli adamka to, tak on pyta sie ktora chcemy wybrac i ja robimy ;-) |
Cytuj:
EDIT: Jak już napisałem posta, to ile zabiliście Esmerald zanim wylootowaliście Epee? Bo póki co 2 zabiłem i lipa ;d |
up
ja zabilem ogolnie juz 3, z pierwszej k arm + roh z drugiej epee+ roh a z trzeciej towerka + roh :P |
A ja mam taki problem. Wziąłem misję na 80 lvlu, zabiłem ok ~100 gsów mam 89 lvl, zaraz 90. Jak wbije 500 gsów to bede mógł zabić old widowa? dostane expa za niego?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:27. |