![]() |
problem z PG
witam mam 33 lvl sorciem 38 mlvl mam (PACC) do wydania 200k na pg i nie do konca wiem na co je zainwestowac.Moze na blokera lub na siohera okolo ile sie im placi i gdzie mam z nim expic :confused:
|
wez sobie czlowieku zrób jakiś konkretny lvl expiąc samemu, expienie z blockerem na 33 kompletnie nie ma sensu
|
najlepiej wez na blokera jakiegos ms/ed 100+ (poniewaz najtaniej wychodzi u niego leczenie) kup pare bp gfb/avalanche i idzcie na tomby za tp, luruje kilka potworkow naraz a ty pizgasz ;]
|
Cytuj:
@topic: Narazie tomby z run i spelli obszarowych z blokerem (lurujcie po kilka), pozniej moze worker golemy. |
Juz lepiej wydaj tą kase na manasy i idz sobie na necro na drefie/ancient scaraby nabij 45 lvl i mozesz robic pg z Sd na frostach ;)
|
Cytuj:
Ja pierdziele.. troche kreatywności ludzie, sami sobie wymyślajcie gdzie macie expić a nie trujcie innym.. |
prawda jest taka "znawco" że z blokerem dopiero zaczyna się opłacać expić od levela 45, naprzykład bicie z sd dragon lordów na poi
waste jest masakryczne zwykle ale exp równiez masakryczny. nie odzywaj się najlepiej wcale |
@up
Skoro będzie waste, to nie będzie się opłacać, ale mając na zbyciu kase warto expić z blokerem (np. na tombie) znacznie wcześniej (~35 lvl). Jest waste, ale exp leci jak szalony. |
Cytuj:
on sie zna , to ty sie nie znasz expic mozna z blokerem juz od 8 lvl ja z ziomem 29 lev (ja 17) chodzimy se po ork forescie i walimy orki i inne vyverny, expo leci jak szolene - w 2 dni zrobilem 3 lev'y pzdr |
Cytuj:
Zanim wbij ten 45lvl to trochę kasy straci, a z blokerem będzie miał szybszy exp z podobnym waste... Wiem, bo sam się bawię w takiego blokera |
Cytuj:
@topic: Na dobrą sprawę mógłbyś jeszcze bić do 45lvl zanim zaczniesz grę z blokerem. Póki co strasznie długo biłbyś silniejsze moby. |
kurw*
nie mowcie ze z blokerem sie nie oplaca i ze blokera od 45 bo ma sd........ jak by od 45 jechal z blokerem na sd to ta kasa byla by only do 50-55 lvla....... jak masz blokera zaufanego z rl/gildia etc. to bierz go juz na tomby jak nie to nie wynajmuj zadnego tylko bierz kupe manasow i lec na alchemist quarter w yalahar z mutated ratami, jak beda 2 to nie bij. jak uda wbic ci sie w kolejke w magician quarter to wyciagniesz tam solo 70k/h, a jak juz bedziesz bic hero to nawet 90, moze wiecej, ale bicie hero magiem przed 60 to wielkie waste, schodzi ok 500 many na kazdego. no i jeszcze 2 sposoby. wbijasz 35, idziesz na vengoth na haunted treeling(jak cos pomylilem to sorry) cisniesz je na utana vid, baaaardzo dobry exp i ta ostatnia to cyclopy w mistrock, nie zaduzo bo 45k/h ale jak na twoj lvl to sporo ;] mam nadzieje ze pomoglem |
Cytuj:
@topic nabij 38 lvl a potem leć na worker golemy i bij je z vis hura |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:01. |