![]() |
Problem z Directx 9 (Odnawiam Temat)
Temat ten już był poruszany jednak w nim nie znalazłem odpowiedzi.
Posiadam: - Windowsa XP Service Pack 3 - Karte GeForce 8600 GTX - Najnowszego Direct 9.0c Problem wygląda tak: http://img141.imageshack.us/img141/5426/problemq.jpg Chodzi mi o te kreski. Reinstall Tibi nie pomaga. Nowy Direct nie pomaga. |
nie sciagaj najnowzego directa ...... w opcjach zmien sobie na open gl albo cos w tym stylu direct 5 .... popatrz jak to nie pomoze to Format dysku
|
@up
no tak, bo najlepiej odrazu formatować jeśli jest jakiś problem. Po co używać mózgu, najlepiej rach ciach format i już =) spróbuj zmienić w opcjach na Ogl/dx5/dx9 tak jak ktoś wyżej wspomniał. |
Wiem że mogę zmienić, ale ja chcę grać na Direct 9
|
Na każdym Tibia wygląda podobnie, więc w czym problem? Może grafa się przegrzewa, albo pada...
|
Instląłeś sterowniki do karty?
Btw, graj na Open GL. |
Nie chcę grać na OpenGl bo max wyciska 60 FPSow a gdy spadną to laguje, na DX9 mam po 120-200 to czemu mam grać na 60 ?
|
Bo ludzkie oko i tak widzi maksymalnie 24?
|
24 klatek robi kamera z kasetą, tyle już wystarczy do zmylenia oka ;p . Ludzkie oko widzi więcej klatek, lecz nie interpretuje każdej z nich.
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja czasem mam framerate po 15 i jakoś mnie nie laguje. Nie widzę różnicy między Open GL a Direct X 9.0 szczerze mówiąc. |
Ja też jadę na OpenGL, bo mam identyczny problem. Niestety, też tracę FPS'y :d
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:19. |