![]() |
Jak wyjść z niemożliwego do wyjścia trapa? Właśnie tak jak pokazał nam kolega!:D
|
debug ....
|
No wiadomo, ale i tak faza :D
|
|
WTF z ta tibiacam to jest jakis hax czy co? same bugi mam jak ogladam, a mam ta wersje z oficjalnej strony tibiacam.tv v. 2.8.1(znaczy mialem bo wykasowalem bo te bugi mnei wkurzaly)
|
Ja mam wersję 2.8 , obejżałem z 20 filmików i 0 debugów :] nie wiem co wy macie z tą tibia cam tv...
A filmik to poprostu : omfg zal dupe ściska |
Ja też nie mam bugów ; P. Btw, czemu 99% tibijczyków błędy w kliencie nazywa debugami? Wiecie co to jest debugging?
Co do filma - wielki rotfl. Banda kretynów chyba bojąca się załapać unjusta, albo liczyli, że frost go dobije (zupełnie, jakby to coś dało ._.) Nazwa tematu oczywiście błędna. On z trapa wcale nie wyszedł, jedynie uniknął śmierci. n/c. |
obejrzałem juz ok 15 filmow na nowej Tibia cam i ZERO debugow czy czegos xd
Filmik... troche zal mi tych ludzi... ale ten pallek mial landego farta xD |
Debug Debug Debug Debug Debug Debug Debug
|
I kibel...
http://img158.imageshack.us/img158/7412/beztytuuqld.jpg wtf?? @Edit No jakos mi sie udalo do konca wytrwac bez buga Mi sie wydawalo czy on dal loga? Normalnie jakie nooby xDDDD |
Tego się nie spodziewałem;D
|
[debuk]DEBUK[debuk]
|
LOOOOOOOOOOOOOL ale nie ogary xDD na miejscu tego kolesia bym leżal przed kompem pół dnia i sie smiał
Co do debugow to też mam najlepiej odpalac cama az do skutku i wtedy da sie ogladac film ;p |
Cytuj:
jakby co. |
Cytuj:
@film ok |
I po kilku filmikach znów debugi...
Nie będę reinstalował klienta co kilka filmików coś jest zrąbane ;( |
nie wiem, jak wam, ale mi po 5 sec zawsze wywala klienta
btw, te "recorded with tibiacam tv" na poczatku wyglada na to, ze sie przestraszyli konkurencji i teraz probuja nadrabiac :cup: fajnie |
Cytuj:
|
Hahaha moja kochana Aurea i moje kochane pro ogary z FAG'u, powiedzcie mi tylko kogo oni chcieli ubic bo nie moge obejrzec [debug assertion po 5s] Domyslam sie, ze jakis szwed, a nie 'pl zyd', bo tylko oni na tym serwerze ogarniaja.
#Down Hahaha czulem ze to on ;d |
@up
Koleś się nazywa Nexoriu :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:29. |