![]() |
Za ile banow delate ?
Siemka all..
Mam pytanie czy jeśli dostane 1 bana np 1.01.2008 to jeśli on mi sie skasuje po 6 miesiącach to czy po tyym okresie czasu moge dostac 2 bana bez Delate ?? Prosze o konkretną odpowiedz :P |
Delete sie dostaje po 3 banach za zabijanie ludzi (tak bylo przed update) lub za 2 bany dotyczaje uzywanie botow itp.
Po 6 miesiacach ban z criminal record Ci sie kasuje wiec tak jakbys mial czyste konto |
Czyli po tych 6 miesiacach jesli dostane kolejnego bana za bota to nie mam delate na 100 % ??
|
Sprawdz na swoim koncie na tibia.com czy Ci zniknelo czy tez nie
|
Dołączam się z pytaniem
Właśnie, ja przy okazji się też zapytam, bo pytanie powiązane.
Kiedyś dostałem bana na 30 dni (debil; chciałem zaraportować bottera i wrzuciłem filmik na tibia.com hostowany na S p e e d y s h a r e. Pomysleli, ze keylogger). W uzasadnieniu napisane bylo pod koniec "account will be deleted in case of further rules violation", co znaczy, ze konto zostanie usuniete przy nastepnym zlamaniu regulaminu. Obecnie mam czysty criminal record, czy jezeli (załóżmy) zlamalbym reg to Cipy wlepią mi deleta czy ten poprzedni ban już nie będzie się liczył? Pzdr & peace |
@up
Jeśli masz czysty Criminal Record, to prze następnym banie nie będziesz miał delete. |
Cytuj:
|
za 8 banow
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:28. |