![]() |
Co najopłacalniej wynieść z rooka.
Właśnie stworzyłem nową postać na Arcanii.
Wiadomo że z IoD (island of destiny) można wynieść maksymalnie 1k. I wiadomo że itemki do woli które można na mainie sprzedać w sklepie. I tu się rodzi pytanie: Który item będzie najopłacalniejszy z dostępnych na IoD? Chodzi mi tu o porównanie cap/gp. Tzn. Mace waży chyba 36 oz i kosztuje 35 na mainie więc około 1 gp/1cap. Więc który item jest najopłacalniejszy? |
Mana potiony
|
Carlin swordy. Ważą 60 coś, a w Carlin sprzedasz je za 113 gp/sztuka. Wychodzi prawie 2 gp za oz.
|
Najopłacalniej jest jak najszybciej wynieść (się) z rooka.
|
Nie zapomnij backpacka i lvl'a...
Głupi temat głupia odpowiedź.. |
Cytuj:
Dobrze wiesz o co mu chodzi :< @top manasy jesli masz zamiar ich uzywac , carlin swordy jesli chcesz czysta kase :) |
Heatwich@
Temat nie jest głupi to tobie sie tak wydaje... Poziom uprzejmości na tym forum jest na bardzo niskim poziomie. Aczkolwiek dziękuje wam za jasne odpowiedzi zdecyduje się jednak na manasy bo rzeczywiście przydadzą się, a są oczywiście leciutkie ;) Napewno nie zapcham nimi całego bp więc wezmę ze sobą parę carlin sword'ów. Temat oczywiście do zamknięcia. |
@down
Arghh... Masz rację. My bad. @topic Carlin Swordy |
Cytuj:
Cytuj:
|
2k, 1k przy sobie i 1k w banku, a carlin sword 118 gp ;)
|
Cytuj:
Zapraszam do szkoły wakacyjnej rozpoznawania "W" i "V". Ja nie wiem po co człowieku robisz taki temat, wynosisz to co tobie sie wydaje cenne a nie robisz wielke ale na forum bo nie wiesz czy zdołasz kupic p seta. Moja rada - wynieś umiejetności gry w tibię, carlin swordy. @podkresłone,pogrubione Przeczytajcie to i zamilknijcie z łaski swojej. |
Cytuj:
Jestem początkującym i wątpię abym wyniósł od razu umiejętności z rookgardu. |
Umiejętności przyjdą z wiekiem, tak przy okazji to przepraszam. Odebrałem ten temat jako prowokację w czym popełniłem błąd ;)
Tak jak pisali, wynoś carliny, manaski z IoD, i co tam jeszce się może przydać. Trening czyni mistrza ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:04. |