![]() |
Szukam ludzi do PK.
Siema, szukam ludzi do pk na serwerze pvp-enforced Inferna. Niedlugo powstanie gildia i mam nadzieje ze duzo osob sie zapisze :) Jesli ktos jest chetny prosilbym o zglaszanie sie w nastepujacy sposob:
Nick: Profesja: Lvl: Jak dlugo grasz w tibie: Jesli ktos nie ma chara, nie szkodzi, ~15 lvl to 1-2 dni;) Mam swoj wlasny TS takze z komunikacja nie powinno byc problemow. W razie pytan piszcie na GG 7797916 Pozdrawiam:) |
ja jestem chętny
Nick: Ronum Xantor Profesja: dopiero 6 lvl ;p ale będzie sorc or druid. Lvl: 6 Jak dlugo grasz w tibie: 3 lata |
Ok, dalem Ci inva do mojej guild Soldiers :) Msg w grze Nieuchwytny Uchwyt Inferna
|
daj inv Kaarolus
25 druid. ze 3-4 lata (i coraz mniej) |
Kusiciellqa
4 lata btw. gralem na thorii ;) |
Ok, macie juz invy;)
|
W jakim mieście się znajdujecie, bo ja jestem w Kazzo mam 16 palla i 20 sorca
|
Nick: Paku on Inferna
Profesja: Sorcerer Lvl: 17 Jak dlugo grasz w tibie: 4 lata moi kumple, ktorym tez mozesz dac invite: Nick: Maciek Rzyt Profesja: Sorcererz paccem ale bez kasy xD Lvl: 25 Jak dlugo grasz w tibie: 5 lat Nick: Gulik Ironhand Profesja: Paladin Lvl: 18 Jak dlugo grasz w tibie: 5 lat Podaj ip to TS'a na priv lub gg:3238687 P.S. dzis wyjezdzam na 2 tygodnie do Grecji... |
Nick: Akus Galyna
Profesja: Paladin Lvl: 7 po summonowanych zerkach :< Jak długo grasz w tibie: Około 4 lata. Ode mnie: tym charem dopiero zaczynam przygodę w pvp-enfo :) |
Zapamiętaj! Nie istnieje takie coś, jak Player Killing na światach pvp-enfo. Tam nazywane jest to alternatywnym sposobem pozyskiwania doświadczenia.
|
Cytuj:
@up kozak jestes zazdroszcze ci umiejetnosci8o PS. dalem wszystkim inva |
Nick: Jednorekonogi
Profesja: sorcerer Lvl: 9 Jak dlugo grasz w tibie: Od tibi 7.6 Jak by dało rade to preferuje vt od ts |
Dzięki bardzo za inva! :)
Teraz trzeba tylko określić dzień i godzinę, gdzie mamy się spotkać, żeby było nas najwięcej, aby PK'ować w teamie, no nie? :) |
Haha na taką okazję czekałem od rozpadnięcia się gildi pk na morganie !!
nick : Olyniak of Zabijaka :D prof: Palek ( miałbyć sorc ale zaszłą pomyłka ;/ ) lvl : 11 W tibię gram od wersji 7.6, nie pamiętam kiedy ona była :s |
Niech kazdy napisze do mnie na gg, podam IP tsa i haslo, nie chce podawac na forum zeby byle kto nie wchodzil;)
|
w cholerę ludzi w tej gildi czy aby na pewno każdy będzie razem ramie w ramie pekować ? jeśli nie, to nie potrzebni nam tacy ludzie :s
o której kiedy i w jakim mieście zaczynamy peczyć ? :baby: |
Exoriifrigo
Sorc 15 od 7.3 macie vt? nie lubie ts ;d |
Jak ktoś chce dołączyc info do kogoś z gildii hellslayers, mamy własne vt. Jak cos to mówcie ze od apetycznego :)
|
i apetyczny masz juz przejebane jak i cala twoja zgraja
|
...niby za co? Przecierz nikt od nas nie udzielał się po niczyjej stronie. Nie mówiąc już o zabiciu kogoś z was?
A dlaczego mam miec przejebane też dobrze by było wiedziec. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:51. |