![]() |
Przyjaciele idą przytulić 94 royal paladina...
http://uploadhyper.com/file/6209/94r...asoft.cam.html
Ukryty tekst:
http://img509.imageshack.us/img509/6959/94983034.png I jeszcze to nowe pvp. Cipsoftfailure. |
No szybko i sprawnie. Co do loota... brak slow. ;d
I teraz dzieki nowemu systemowi pvp bedzie mogl wpadac po kazdego z osobna, bo wie kto go zabil !! _/ :cup: |
no ladnie go przetuliliscie tylko to chyba jakis noob byl jak on sie zbytnio leczyc chyba nie umial :P
Pozdrawiam B) |
ale loot :D
|
Nawet tak krótkiego filmiku nie mogę obejrzec bez błędu.
Szybko się złożył chłopak. |
;00000000 nawet debuga nie mialem huhu;D
|
Wytłumaczy mi ktoś czemu on z takim equ latał na rsie bodajże czy co on tam miał bo nie zauważyłem :d
|
Zerowe szanse : p, zaspoilowany loot, gz.
|
Nikt nie kazal Ci czytac ukrytego spoila...
|
@up
Spoil tez jest w nazwie pliku... a nazwe wypadalo by przeczytac sprawdzajac koncowke (czy nie gejloger) @film Pewnie sie przestraszyl dla tego nie leczyl.. Zarobili se :) |
I przytulili od którego level'a ta bramka na te dragi? :>
|
40 chyba.: )
|
poskpsoksopkso ja nie mam w ogóle bugów XD
|
bramka lvlowa na meduzy, bramka na dragi i ogólnie bramka lvlowa na expowisko? Jeszcze żeby do nich dojść wsytarczy chwilka? Podobnie było na jednym z otsów, wlazłem w tp, znalazłem się w pokoiku z bramka lvlową od 200. Po przejściu jej rzuciło się na mnie stado Orshów. chyba kazdy skumal aluzje?
|
Cytuj:
btw. tibiacam tv mi się sama naprawiła, mogę właczyć x50, a nawet server log, jedynie pasek przewijania w dalszym ciągu zawodzi. |
A mnie pasek przewijania, przyspieszenie i wszystko możliwe nie nawala.
: ) @topic troche fail. ale pewnie ten RP pogaty, bo jak na tym levelu full assasina to co tam softy ; ]]] |
Cytuj:
Ten plik został pobrany 299 razy. Ostatnio pobrany: 47 sec temu. Ukryty jak jasny pierun : P |
Cytuj:
ale soft to też miękki, delikatny :) @gdzieśtamup no mi już w tvcam wszystko działa bo zauważyłem, że jest nowsza wersja... |
Chłopak pewnie się załamał :D
Swoją drogą, fajne jest to nowe expowisko draga dla 89 rp? |
Cytuj:
Cytuj:
@film Musial sie zalamac xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:49. |