![]() |
nose ring
witam czy moze wiecie, czy cena nose ringa drastycznie spadla? czy jest taka jaka byla?
z miesiąc temu kupiłem na świecie Celesta, za 1kk orintuje się ktoś czy drastycznie spadła.? |
Spadła na pewno na securze ponad 1kk przed upem a po z 200-300k;P ale za tydzień z 50 k max będzie
|
Up
no na pewno, a za trzy tygodnie haj lewele będą go rozdawać, bo będzie im tylko miejsce w depo zajmował, nie? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jednak trzeba zabić 5000 minosów. Ale tylko kwestią czasu będzie gdy jego cena sięgnie 100k ;| |
A nie tak dawno się zabijali o ten item ... A teraz? Ogólnodostępny ... Bywa i tak. Więcej full assassinów będzie ;)
|
aff, no to nawet teraz się nie opłaca, boterom ... botować 20 kiny, do 40 i w tym czasie zarobić te 100k :S,a potem ban nowa postać i dalej...
gdyby, chodził po 500k~, no to byłby to niezły zarobek ; ).. bo.. ale zdarza się, tylko żal mi tych ludzi którzy kupili 1-2 miech przed upem za 1.kk+ :S |
A ja na szczęście nie kupiłem, bo miałem ;) Teraz wystarczy noob charem zdobyć nose ringa i full Assassin done :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:58. |