Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   moje skromne skille na 9 lvl-ku (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=21707)

masakra 31-12-2004 17:26

moje skromne skille na 9 lvl-ku

:) D:\rafał-;)\tapety\Moje zdjęcia z tibi

Dwarf 31-12-2004 17:28

MUAHAHAHAHAHAH.... kolejny miszczu ktory probowal wrzucic ssy z dysku bezposrednio... lol

Szulo 31-12-2004 17:30

omg przeczytaj topic o wklejaniu ss.pomysl ze najpierw trzeba wrzucic to na server :/

Bikun 31-12-2004 17:49

:d

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwarf
MUAHAHAHAHAHAH.... kolejny miszczu ktory probowal wrzucic ssy z dysku bezposrednio... lol

Masz racje bylo już takich pare osób którzy chceili dac zdjecia z dysku a nawet bylic tacy którzy nie dali żadego źródła ^^ lolx

Master Of Devastation 31-12-2004 17:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwarf

On nie umie wklejać ss'ów a ty jesteś analfabetą , Cytuje "miszczu"...-.-' , pisze się mistrzu ...lol

K!M!R@$ 31-12-2004 17:58

LOL!! :confused:

Kaser 31-12-2004 18:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Of Devastation
On nie umie wklejać ss'ów a ty jesteś analfabetą , Cytuje "miszczu"...-.-' , pisze się mistrzu ...lol

Dżizaz, nie pomyślałeś że mógł tak napisać specjalnie?

Pasorzytek 31-12-2004 18:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez masakra

www.imageshack.us kliknijwybierz obrazek nacisnij host it poszukaj na otwartej stronei czegos takiego
PHP Kod:

[img]adres[/img

i to wkleji bedize dzialac

Master Of Devastation 31-12-2004 18:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kaser
Dżizaz, nie pomyślałeś że mógł tak napisać specjalnie?

LOL....czyli specjalnie robi z siebie idiote??przestań.....specjalnie błędy pisać...nie grzeszysz inteligencją...

LOLO 31-12-2004 18:21

Omg

Next józek ktury niewidzi tematu :>>>TEMAT TESTOWY<<<

K-ostry 31-12-2004 18:26

BUAHUHAAU jak zobaczylem tresc tego postu o malo co nie spadlem z krzesla buhahauhsuhahmuaha8a :baby: :baby:

Shrawn 31-12-2004 18:40

Lol

HAHhahahaahahahahahahaahahhahahahahahahahahahahaha hahahahahahahah

I jeszcze 3 razy tyle ale zieja hahahahahahaha myśle że tu się tak sobie zapowiada a tu super dzięki typo wie jak rozśmieszyć głupotą. :D
A jak nie wiedziałeś twórco tego wspaniałego tematu czy Ci wyjdzie mogłes zobaczyć temat próbny i byś wypróbował a ie robisz z siebie kapucyna hehehehehehehehhee :D

duchlik 31-12-2004 18:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez masakra
:) D:\rafał-;)\tapety\Moje zdjęcia z tibi

HAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH D:\rafał... HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Nie moge co za gosciu HAHAHAHAAHHAHAHAAH. Poprawiłem sobie humor przed sylwkiem. HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA

roland 31-12-2004 18:48

Ale jego nik pasuje, do tego co chcaiłą zrobić. Istna masakra...

-Res- 31-12-2004 19:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LOLO
Next józek ktury niewidzi tematu :>>>TEMAT TESTOWY<<<

Mój tata ma na imie Józek...I co masz cos do niego ?;)

power 31-12-2004 19:45

dajcie spokuj

dajcie mu spokuj może niewiedział że sie nieda ! ! ! ! :)

-Res- 31-12-2004 19:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez power
dajcie mu spokuj może niewiedział że sie nieda ! ! ! ! :)

Racja,ale o ile pamietam to ty jestes niewiele lepszy ...Może mi sie z kims pomyliilo

Bohus 31-12-2004 20:03

Muhahahahahuiehuehuheeuhue, nie no
LOL spadłem z krzesła !~~!!!!! 8o 8o 8o :D
Rządzisz stary :D :D

Tibiańczyk 31-12-2004 20:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez K-ostry
BUAHUHAAU jak zobaczylem tresc tego postu o malo co nie spadlem z krzesla buhahauhsuhahmuaha8a http://tibia.pl/forum/images/smilies/baby.gif http://tibia.pl/forum/images/smilies/baby.gif

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez duchlik
HAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH D:\rafał... HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Nie moge co za gosciu HAHAHAHAAHHAHAHAAH. Poprawiłem sobie humor przed sylwkiem. HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA

No ja myśle że jest to zwykłe zaśmiecanie forum. Czy to jest takie smieszne ze ziomek nie umi se wrzucic zdjecia na serwa -.-

Claymor 31-12-2004 20:36

Ale z Was ku*** ****** n00by.
To forum nie należy do tych, na których można nabijać byle gdzie i byle jak posty!
Każdy post to wyśmiewanie się z niewiedzy innego użytkownika, nie umiecie zrozumieć, że ten młody człwiek dopiero się uczy, i nie wie co trzeba zrobić żeby działało. Tak jest ku*** za każdym razem.

Zacytujmy:
Cytuj:

I jeszcze 3 razy tyle ale zieja hahahahahahaha myśle że tu się tak sobie zapowiada a tu super dzięki typo wie jak rozśmieszyć głupotą.
A jak nie wiedziałeś twórco tego wspaniałego tematu czy Ci wyjdzie mogłes zobaczyć temat próbny i byś wypróbował a ie robisz z siebie kapucyna hehehehehehehehhee
Każdy kolejny post to kopia, I to jest do JASNEJ CHO**** n00bostwo! Nie nieumiejętność wstawienia ss'a, ale takie texty! Ludzie zacznijcie myśleć, bo narazie czarno widzę Waszą przyszłość.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:20.