![]() |
Tibia Tales (niedokonczony quest!)
Siema!
Troll Sabotage quest - jeden z wielu tibia tales quest nie jest dokonczony. (Nie pisze ,,completed'') Napisali mi w quest logu ze odnalazlem naszyjnik i oddalem i w zamian dostalem:22:12 You see an elvenhair rope. It weighs 6.00 oz. A jest napisane ze ten troll szuka lady troll nadal. Ma ktos jakies pomysly jak dokaczyc ten quest? CHODZI MI O TO ZE W QUEST NIE JEST NAPISANE COMPLETED! |
I cio? Bendźjeż blakadź?!
Jesteś 'completed-o-maniacem', żeby zawsze pisało completed? Oczywiście jak w każdym update'cie CipSoft coś zrypał, i w tych nowych questach nawet jak przejdziesz, to nie pisze completed, może to naprawią. Co, powiesisz się przez to? :s :baby: |
up. czy w twojej mózgoczaszce nie znajduje się coś, co by mogło wymyślić, że nie pisze tam 'completed' dlatego, że do tego questa zostanie coś dodane/lub faktycznie musimy coś jeszcze dla tego trolla zrobić? No i czy nie sądzisz, że to "zrypane coś" powinno zostać naprawione przez Cipsoft w ostatnim update?
|
Nie chcę zakładać nowego tematu, więc:
Co do questów w Tibia Tales to od jakiego lvla i skilli jako knight dam rade zrobić wszystkie questy FACC'owe oprócz tego od 35lvl'u ??? A szczególnie tego z Mining Helmet i Mino Towerem. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:01. |