![]() |
Jaki najdroższy serwer?
Witam. Otóż chciałbym zacząć grać od nowa i szukam serwera. Interesuję mnie dwa 'czynniki':
1. Najwyższe ceny 2. wysokie zaludnienie Domyślam się, że takie cechy posiadają nowe światy. Niestety nie wiem które to są :( Tak więc... jakie wg Was servery są najdroższe (prócz Xereny :>) Pozdrawiam!! |
Najnowsze serwery o ile sie nie myle to Nerana i Unitera ale nie wiem jak tam z cenami bo nie mialem okazji tam grac
|
A co ma najdroższe do najnowszego O.O?
@topic non-pvp,pvp? |
Wg mnie: Na najnowszych światach jest najmniej high leveli za czym idzie mniejsza ilość lootowanych itemów (tych lepszych) a im rzadsze tym droższe.
Zapomniałem napisać: interesują mnie servy jedynie PVP : ) |
Nie mam pojęcia po co ci te najdroższe ceny...
Zanim wbijesz level wystarczający do loocenia dobrych itemów będą stare. Ale tak to Unitera albo Premia tylko że to 2 dla pacc |
...i prócz dla PACCów
Unitera jest non-pvp... |
Napewno wszystkie światy na których są ciągłe wojny i lootowanie dobrych itemków jest żadkością typu Xerena, Inferna, Dolera, Furora, Aldora, Askara, Valoria
|
Bzdura ze na infernie jest drogo. Gram tam, ceny są porównywalne do tych na harmonii...
|
@up
Kup GP na Infernie[2,99], a kup na harmoni [1,50] to poczujesz różnice. Może kupywałeś jakieś śmieci do ~30lvl'a, bo one kosztują podobnie na każdych światach. Mi chodzi o RH,DSM,BOH,G LEG, MPA, MMS, DH, SOFTY<tam rare> Więc jak kupywałeś jakieś k-sety, p sety, belted cape, focus cape itp idt to ceny, tak są porównywalne do innych światów. |
Cytuj:
|
Moim zdaniem wysokie ceny są na Morganie. Isara, Berylia też je trzymają, ale jest tam niskie zaludnienie. Jeżeli ostatnimi czasy sytuacja uległa zmianie to wybaczcie błąd.
|
Cytuj:
|
Chodzi Ci o allegro?
Czy np. mpa 500k? |
Cytuj:
Softy np. 150k to nie jest duzo. Na innych serverach ich cena jest nawet dwukrotnie wyższa. |
Premia, bo trzeba mieć pacc :D
|
Jezeli chodzi o ceny itemow to premia jest smiesznie tania.
Tansza niz niektore non-pvp. |
Na Premii g legi/mms kosztują 50k, mpa 150k, softy 250k, więc nie mówcie, że to drogi świat.
|
Cytuj:
|
miszczu no to bravo dla ciebie bo na wiekszosci serwerow ceny sie zmienily w ciagu dwoc miechow i to nie tylko softow. ostatnio nawet nose ring spadl z ceny i to BARDZO (hail cipsoft).
co do tematu to furora ma dosyc niskie ceny i z zaludnieniem problem przez wojny wlasnie... moim zdaniem dobrym pomyslem jest przy zakladaniu postaci sprawdzenie ktory serw jest "najmlodszy" i sprawdzenie ilosci osob online na tibia.com w poszczegolnych porach dnia (rano,wieczor itd). ceny sa porowywalne teraz na wszystkich swiatach jesli chodzi o itemsy do ~100k, powyzej bywa roznie. |
Hm, najdroższy serwer...
Zobacz ten, do tanich z pewnością nie należy: http://allegro.pl/item698776578_serw..._sas_raid.html |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:58. |