![]() |
5000 Minosów - pytanie.
Bo na tibia wikia com pisze że żeby dostac się do foxa (czyli żeby dostac nagrodę) można miec max 40 lvl to prawda? Bo widziałem pare osób które miały większe lvle a tego bossa zabiły.
EDIT I gdzie jest najlepszy respik minosków (najlepiej samych minosów) na facc? |
Z tego co czytałem na tibiaspy, poniżej 40 lvla trzeba mieć jedynie po to, aby rozpocząć quest. Skończyć i zarazem wbić do foxa możesz spokojnie na wyższym.
Co do drugiej części pytania - sprawdź sobie na tibia erath. |
Wydaje mi sie ze np na 39 lvl mozesz wziasc te mizje a na np 42 ja wykonac
a co do respu to 1 slowo - Maintwalin |
@up Maintwalin haha xD
A wiec misje mozesz wziac do 40 lvla wlacznie. Miejsca z minosami na facc : -mintwallin -minosowa kopa (tam gdzie sie horned fox respil przed updatem) |
mozesz wziasc na kazdym levie ja mam zioma co wziol na 50 i wykonal na 63
|
bo wiemy.
i dziwne żeby od updatu tak szybko lvl wbił chyba że non lifer |
NPC u którego można rozpocząć quest, jest na PACC (w Edron). A jakoś widziałem osobę (która nigdy nie miała PACC - tylko Premium Surprise, a to dawno było), która ma 47 lvl i ma rozpoczęty ten quest. Jak to możliwe? Da się dostać na Edron bez PACC? o.O :s
|
ehh ten koleś nie jest na edron tylko w kazoodron
|
co do questa to mowilem ze mozna go rozpoczac od ktorego leva sie chce
Cytuj:
sory ze niedokladnie to opisalem ale jestem w trakcie robienia poradnika o tym i niedlugo przedstawie ta droge, o ktotrej niewielu wie (bo clipsoft specjalnie ja ukryl) |
taaa
jasne przecież ten koleś mieszka w kazoo omg nie słuchajcie tego @up |
o kurde co wy tu pierdzielicie ? że tak to ładnie ujmę x/
|
Cytuj:
nie minosowa kopa , tylko Mino Tower :) Gdybyś w tym czasie zlapal pacc to pędz na Mino Piramid w Dara |
Ty tam.. Lord mateusz the beholder.. Po pierwsze owned nick, po drugie owned podpis, po trzecie OWNED posty, więcej wyjaśniać na twój temat nie trzeba..
Topic@ Oczywiście nie słuchajcie tego 'the beholdera', quest można rozpocząć do 40 lvl, no a exp na facc to oczywiście mintwallin. |
Cytuj:
mowilem ze moj ziom rozpoczal go na 50 a wykonal na 63 to jest prawda i nie wprowadzaj innych w blad |
@up
Dzieciaku, idź z tego forum. Wszystkich wprowadzasz w błąd. I rzeczywiście, wszystko masz lamerskie :D @mistrz99 Dzięki ;) |
Cytuj:
i to ty masz wszystko lamerskie nie ja |
Naprawdę? :baby: To posłuchaj wypowiedzi innych użytkowników o Tobie ;) Jesteś gówniarzem, który sobie nabija posty, żeby się popisać przed kumplami (?) lub 4 fun. Wyjdź. :s
PS: Podpis masz jak całkowity dzieciak, nick na forum i w Tibii też. Jesteś dzieckiem neo? :s |
Cytuj:
Podsumowując NPC jest w kazz w jednej z kopalni, nie na Edron i nie istnieje żaden tunel... Questa można wziąć tylko przed 40 lvl, natomiast bossa możemy zabić kiedy chcemy nawet na 13091 lvl... Lordzie mateuszu beholderze - wiek: 12 mówi wszystko ;) |
nie pierdziel glupot
masz bana na forum sam jestes neo kid pzdr dla myslacych |
@up
Brak slow... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:44. |