![]() |
problem ze skillami ;(
otóż mam 29 lvl ... 4 m lvl ... knight armor... knight legs ... crown helmet... dwarven shield ( Guardian Shield miałem ale padłem ;/ ) ... platinum amulet ... wyvern fang ... ale mam skille 54/49 ;/ próbuje skillować ale albo mi się nudzi albo czasu nie mam ;/ ... co zrobić?
|
Cytuj:
- Skakanka(można i inne rzeczy, ale myślę, że to najlepsza rzecz) i na żyrandol, można także żyletki, ale wtedy dłużej to trwa... Wersja 2 - Skilluj, trzeba poświęcić się, w końcu robiłeś knighta, to wiedziałeś, że będziesz musiał skillować, także pokonaj swoje wewnętrzne i płacz mode off. Wersja 3 - Nie umiesz/chcesz skillować? Nie graj knightem ani pallem, nie chcesz grać sorcem/drutem nie graj w Tibie. |
wiem
Cytuj:
|
Człowieku, to tylko gra! Jeżeli nie chcesz czegoś robić to się nie zmuszaj do tego. To nie jest praca, że jak nie będziesz skillował to cię zwolnią. Jak chcesz- skilluj, jak nie chcesz to nie. Jak chodzisz do szkoły to możesz skillować podczas roku szkolnego, np. kiedy się uczysz, od czasu do czasu zerkniesz w monitor a tak przy książkach siedzisz i masz zajęcie. Jak nie szkoda ci prądu oczywiście.
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Do każdego bota który uważa ,że jak boci to nie jest no-lifem! To właśnie pokazuje ,że nim jesteś! Poprostu tak zależy ci na postaci w grze ,że chcesz by ulepszała się sama. Nie czerpiesz przyjemności z gry tylko chcesz być pro uber haj lewelem. Jeżeli nie czerpiesz przyjemności z gry , proste: przestań grać! |
ja czerpie przyjemnosc gry ze boce i lvl mi sie sam wbija ;] i jak sam wbijam ;]
|
wyje... mam na tego bana ;] bocilem na innych postaciach pol roku i zadnego bana nie mialem :* ;d
|
a w ogole ... w dupie mam wasza krytyke ;*** nie macie co robic tylko w tibie grac 24/7 ... sa wakacje idzcie na dwor ... palcie jazz ... pijcie ... bawcie sie dobrze i chodzcie na balety ...
|
Jerkov Thundersword
dobrze powiedziane ;) 5-teczka dla ciebie :) |
Jest coś takiego jak edytuj post .
Podczas skillowania możesz grać w inne gry |
Cytuj:
|
jak przeczytałem ten twuj temat (54/49 OMG) tylko jedno słowo przychodzi mi do głowy a mianowicie
lol człowieku jest tyle różnych rzeczy które możesz robić jak skillujesz ! ja się zastanawiam czy ty wogle skilowales bo może te skile wpadły jak nabiłeś lvl |
skilluj do 65/65 ew 70/70 i żebyś na ~35lvlu miał ze 5mlvl.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Może nie zabłysnę prawością, ale w Tobie przydałby się dobry bot.
@up: On nie płacze, tylko prosi o radę jak nie siedząc przy tej grze całymi dniami coś osiągnąć. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:22. |