![]() |
The Polish Hussars, rekrutujemy!
Witam,The Polish Hussars ogłosiła rekrutację!
http://img229.imageshack.us/img229/470/logoy.th.gif Moja gildia jest gildia nie oficjalną, nie potrzebujemy konta promocyjnego, aby świetnie się bawić i wspólnie przemierzać świat Tibii. Oferujemy: - ogarnięte forum, nie jakieś fora itp. - jeżeli gildia wyrazi chęć, załatwię kanał Ventrilo, lub TS. - w przyszłości strona www. - jak uzbieramy kilka członków, wspólne hunty, questy, imprezy. - pomoc w grze. - dorosły administrator i Lider gildii. - planuję wprowadzić tzw. "Plecak Gildii". Każdy członek będzie mógł coś tam do niego wrzucić, jakiś przedmiot, i kasę. O stanie plecaka będzie można się dowiedzieć na forum. Każdy z członków gildii, będzie mógł napisać prośbę o zapomogę. Czyli jak komuś brakuję 500Gp na czary, to pisze na forum posta, czeka aż Lider odpiszę. I zgłasza się do niego w grze w np. Carlin po odbiór zapomogi. - stale rozwijające się forum. - niezapomniany klimat. Oczekujemy: - aktywności na forum - aktywności w grze - poziom nie ma znaczenie, najważniejsza jest chęć gry. - niskie składki do plecaka gildii, które wpłacamy spontanicznie. Wzór podania: Imię: Wiek: Miejsce zamieszkania: Numer GG, lub email: Imię postaci: Poziom postaci: Od kiedy grasz w Tibię: Największy lvl w Tibii i na jakim świecie: Zainteresowania: Czym się zajmujesz w życiu: Dlaczego chciałbyś wstąpić w nasze szeregi: Podanie proszę składać na forum: http://www.hussars-guild.blo.pl/ Forum jest w trakcie budowy. |
Gdyby to bylo na CAndi chetnie bym dolonczyl, ale niestety harmonia...
|
To stwórz sobie postać na Harmonii :>
|
za duzo ludzi, niechce mi sie od 0 zaczynac znow
|
a jaki nick masz?
|
Masz na forum w skład gildii.
[+] A jaki masz lvl, na tamtym serwerze, że nie chcesz zaczynać od początku? |
46lvlek :)
|
Update!
Posiadamy swój prywatny kanał gildyjny Ventrilo 2.4.1 IP: vt.ventrilosrv.com Port: 5526 Kanał: The Polish Hussars Password: Tylko dla członków gildii. |
Ja pewnie złożę podanie, jak odbanują mi postać, bo brzmi interesująco ;)
|
Widziałem, że zarejestrowałeś się na forum, czekam na podanie. Kiedy odbanują twoją postać?
|
W najbliższy wtorek :) Liczę, że będzie jeszcze kilku chętnych.
|
Ja też, jak masz jakiś kolegów z serwera, to porozsyłaj im linki do forum. Moje gg: 4059796.
|
ja tez moge grac ale jak bendzie mi sie chcialo a nie zawsze sie chce
Arcus Thyra |
Ok, zarejestruj się na forum i napisz podanie i podaj tam wszystkie informację zawarte we wzorze. Czekamy, na forum.
|
hahahahahah zakaz rozmawiania o botach widze ze ta guild upadnie jesli powstanie po 2 miesiach anyway gl <sciana>
|
Co ty w tym takiego dziwnego widzisz, że potępiam botterów?
|
Imię:Krzysiek
Wiek:15 Miejsce zamieszkania:Chociwel Numer GG, lub email:Podam w PW Imię postaci:Ucho of Hell Poziom postaci:31 Od kiedy grasz w Tibię:3 lata? Największy lvl w Tibii i na jakim świecie:50, Harmonia Zainteresowania:Komp, lotnictwo, wojsko Czym się zajmujesz w życiu:Niczym są wakacje.... Dlaczego chciałbyś wstąpić w nasze szeregi:Nudzi mi się, poza tym chciałbym nie raz skoczyć na jakiegoś hunta ;] PS. Sorki nie doczytałem ...:/ PS2. Mam PACC ;] |
Obecny skład Gildii na dzień dzisiejszy, rekrutacja ciągle trwa.
http://img196.imageshack.us/img196/6883/skladg.png [+] Do gildii dołączył nowy gracz. Acrus Thyra |
24kina i 12kina na 1 acc. 43ms zbanowany i 31pall. Jakbyście mieli wyższe mógłbym wam pomóc. Nie chodzi o lv zbytnio, ale gdzie ja pójdę z 31pallem, 24kina?
|
Rozumiem o co chodzi, ale zobacz lvle ciągle nam wzrastają. Gildia oferuję nie tylko wypady na hunty, ale wiele innych ciekawych Eventów, zawsze można z kimś pogadać... Gildia, ciągle przyjmuje nowych członków.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:58. |