![]() |
Profa na Serwerze Pvp
Witam mam zamiar grać na serwerze pvp - Antica.
Niewiem jaka profesje zrobic ;]. Knight jest spoko i myslalem o jego zrobieniu ale gdy czytalem opinie na jego temat to podobno musi meczyc expowieska do duzego lvla (Chodzi mi o to ,ze np na dc expi do 30 tylko na poziomie -1 ;/ , od 30 do 50 + guardy, a na 200 + lvlu xD musi meczyc frosty) Palkiem gralem ale tez moge sie skusic aby znowu nim zagrac. Magiczne profy hmm moga byc. Wiec mam dylemat prosze o pomoc. ps. Skillowanie to nie problem wiec jezeli mam nie grac jakas tam profka dlatego bo sie dlugo skilluje to odrazu mowie ze to nie problem. Pozdrawiam i prosze o pomoc - Rassiek |
Było milion razy..
Po 1 nie polecam Anticy , bo to najstarszy świat.. Lepiej idź na jakiś nowy pvp. Po 2 jeśli wolisz tracić więcej kasy i mieć większą szanse na padnięcie ale być dużo lepszym podczas pvp bierz ms/ed , jeśli wolisz być nie zbyt łatwy to ubicia i nie tracić za wiele kasy ale być średni w pvp bierz palka , jeśli chcesz być bogaty i być trudny do ubicia ale sam zaś nikogo pewnie nie ubijesz bierz kine ;) |
@up
knigght i kasa HAHAHHAHAHAHHAHAHHA :):););):p:p on nie ma zadnje kasy cholernie trudno sie nim expi jak masz bota to ok, ale jak nie to nie graj knightem polecam sorka palka nie bo wlocznie sie lamia szybko i nie wracaja do reki |
Moim zdaniem graj kingiem poniewasz on ma miecz i duszo hape wiec wierz. Wybiesz kinga
|
@3up
pier****sz jak potłuczony i jak jak kolega 2up przyłączam się do jego apelu... wyp****alaj stąd....:confused: |
Bierz palka jak nabijesz dobrego skilla to będziesz wymiatać, po drodze dużo zarobisz. Jedyny problem to znalezienie osoby która postawi Ci monka oraz duże koszty kamieni.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:58. |