![]() |
TibiaLive - Darmowy program nagrywający w formacie .cam
http://tibialive.com/ - oficjalna strona programu
Jest to oficjalny program twórcy Vcam Jeremic'a [email protected] Miłego darmowego nagrywania! TibiaCam TV - bye bye |
tych darmowych programów jak psów... a kysz ! :]
|
up@
taa to wydawaj siano na tibiacam tv a my mamy program za frajer ; ] |
@up
Tak tylko że na TibiaCam TV wydasz raz i będziesz mieć na wieki. (btw piszecie że szkoda wam kasy ale to nie jest duży wydatek...zobaczcie sobie na oficjalnej stronie). A taki darmowy projekt upada co chwila. Zresztą jakoś większe zaufanie mam do projektu który istnieje już od dawna. Mr. elF;) |
@up
Nie masz racji :P Raz wykupiona TibiaCam działa tylko przez rok :P Potem musisz wykupić znów X( |
Moze i za tcam placisz ale masz 99.9% pewnosci ze nie dostaniesz hacka a przy tych darmowych mozna sie wszystkiego spodziewac no i debugi <patrz Bynacam>
|
@ up
kolega umie czytać ? byna byla versja beta |
Cytuj:
|
to jest open source, czyz nie?
|
Ja poczekam, az bedzie darmowa tibiacam.tv no chyba, ze bedzie sparwdzony i zupelnie czysty inny program za fri :p
|
Cytuj:
|
1. a na pacca skąpicie real kase, a na cos co mozna miec legalnie i za darmo juz nie :cup:
2. dzieki tym darmowym jest szansa na cos innego niz hunty frostow/demcow/czegos jeszcze albo pk polegajace na wciskaniu hota z SD |
#up no tak dragi venore to jest to
|
tibialive to program nagrywajacy w .cam? wez sie kurwa powies...
najpierw zdobadz informacje,potem rozpowszechniaj bo z nagrywaniem to ma niewiele wspolnego. |
@up
Nie no. Teraz to ty się wykazałeś. TibiaLive nagrywa w .cam, jak i odtwarza .cam!! Jest to program który nagrywa/odtwarza pliki .cam!! |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
to ty wyszedles na idiote :) |
http://i406.photobucket.com/albums/p...lipboard01.jpg
Mam sie bac? ;O |
@up
Nie, nie musisz się bać. B) |
Pamiętajcie żeby ściągać nową wersje. Co jakiś czas sprawdzać czy nie było update TibiaLive a nie będzie żadnego debuga.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:14. |