![]() |
Diseased Bill i inne bossy bog raiderów...
Witam mam pytanie. Mianowicie chodzi o spawny 3 bossów potrzebnych do wykonania trzeciej misji in service of yalahar questu. Czy zna ktoś ich nowe spawny, ponieważ w tym updacie uległy one zmianie?
|
Kolejny dzieciak ktory bez spoilera narobi co najwyzej gacie nie laska przejsc sie i samemu zobaczyc? lepiej na wiki zajrzec nie?
|
Jeżeli nie masz nic do powiedzenia, to wy*******aj ;)
Dzieciakiem jesteś Ty, wyobraź sobie że szukałem expiąc tam 2 dni i nie znalazłem. |
uuuuu to straszne, daj spoilera to zrobie i kto tu ku*wa jest bachorem?
|
dlatego spoilery nie powinny w ogole istniec, widocznie za bardzo zajmowales sie expieniem a nie szukaniem bo ja to znalazlem w ~30min, nie szukaj na bogach gdzie wczesniej byly, tylko na tej 'gorce' z mutatedami, tam powinno byc kilka zejsc w podziemia....
|
EXPILES TAM 2 DNI I NIE WIDZIALES? Czlowieku, kup sobie okulary... albo przestan grac w tibie i zajmij sie czyms jeszcze prostszym, na przyklad solitairem lol.
zwiedzajac dzielnice alchemikow od razu widzialem wszystkie 3 respy tych bossow. I nie powiem ci gdzie one sa |
tak to jest jak wiedza o stronach poswieconych tibi konczy sie na tych z koncowka .pl
|
Cytuj:
lol okulary ? ty naprawdę taki głupi jesteś czy tylko udajesz ? nie znalazł miejsca ich respu wiec ma kupić okulary ? dużo dadzą -.^ Zresztą tak już jest na tibia.pl nic się nie dowiesz i jeszcze cie zwyzywaja :< na torgu dostałbyś odpowiedz w 15 min, pewnie wraz z mapkami a tu ? Gówno. btw http://tibia.wikia.com/wiki/In_Servi..._Quest/Spoiler |
Samouczek Help!!!!1
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:58. |