![]() |
od ktorego lvl kupic pacc?
Pytanie jak w temacie, a dokładniej posiadam druida jak narazie na 14 lvl i szybko go rozwijam, zamierzam kupić pacca ale niewiem od ktorego lvl jest on najbardziej opłacalny.
Wiem ze oplaca sie miec przy 30lvl bo wtedy mozna robic konkret runy Avalanche czy jakoś tak... I odnośnie tych run ile będę zarabiał na jednym bp?:confused: |
zobacz tam
http://tibia-wiki.net/wiki/Avalanche_Rune pisze że 3,6k za bp u npc. no z tym paccem to twój wybór ja kupiłem na (aktualnie shackowanym) charze na 24 lvl i dobrze było |
Zawsze jest lepiej grac na paccu, czy na 8 lvlu czy na 300. Jednak ponizej 30 lvla nie robi to az takiej roznicy.
|
Ja bym już kupił, opłaca się.
Jak ja z 12 drutem wyrabiałem to ty powinieneś nie mieć problemu. |
Kupuj teraz, i larvy i larvy!!!!
Potem tomby i ogień. |
Avalanche jest dla FACC, to Icicle jest dla PACC -.-
PS: Profesją magiczną najlepiej od 1 xD |
Odpowiedź jest banalna - im wcześniej tym lepiej. Nie opłaca się tego odwlekać.
|
Jak kupilem jak zabilem mojego 1 rata i powiedzialem ze to sie oplaca. Kupilem tez dla wygladu.
|
od 1 <znaki>
|
@up
Ej, ja to chciałem napisać ;( @topic Od pierwszego. |
Większość pisze najlepiej od pierwszego, nie wiem ja osobiście na tym bym nie kupił :P. Ew. w przypadku postaci magicznej, przynajmniej od samego początku będzie łatwiej, jeśli jednak pall/knight najpierw przydało by się wbić jakieś konkretne skille żeby nie marnować pacca później :). Dla mnie wyznacznikiem jest mniej więcej 30 lvl, żeby ogarnąć skille, jakieś eq no i ogólnie jakoś tak :P
|
jak troche na tego pacca skapisz to od wtedy kiedy mintwallin bedzie dla ciebie za slabe, bo tam nawet facc magiem sa profity, chyba ze ktos spamuje w kolko runy
|
ja bym jednak poczekal na 20 okolo zeby troche kasy miec na promocje czary itd
|
Dla postaci magicznej zdecydowanie najlepiej jak najwczesniej kupic PACC.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:43. |