![]() |
Dragol Lordy
Witam!
Poszukuję dobre miejsca z Dragon Lordami. Aby był dobry i szybki exp No i żeby Dl nie wypadaly po 4x na ryj że tak brzydko powiem. Z góry thx |
"Dragol Lordy" ?
Może podaj lvl ? Na facc polecam veno dlair i deep fibula a na pacc darashia i ankh. |
Na facc prócz poi dl'i praktycznie takiego miejsca nie ma bo jest strasznie wolny resp. Jeżeli chodzi o pacc to darashia tam masz pojedynczo jeżeli nie pchasz się w full respy.
|
lvl 83 RP skille 89 z paladinem na 61
Kumpel cos gadal mi o jakims Fenrock? Oplaca sie tam? |
Fenrock to hardkor - podobnie jak PoI DLe.
Możesz spróbować na PoHu tam gdzie respi się demodras albo na fibuli. |
Jak na twój lvl polecam DL'e na Fibuli.
|
THX wszystkim za dobre rady :D
Wybrałem ankrhmun te góry z DL'ami :D (jeszcze ani jedna DSM nie spadla ;( |
DSM i RH spadają bardzo rzadko - raz na 2-3 hunty może spadnie nie częściej chyba, że masz farta.
|
Cytuj:
@topic: 2 najwieksze respy sa na poi i na fenrock, ale 80 palkiem nie polecam. Najlepiej bedzie ci w ank (resp na samej polnocy, dragi + DLe), nowy resp darashia. Na facc mniejsze dragow lair (~4 dle, 3 male dle, kilka dragow i kilka malych) |
Only PoI ;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a myślisz że bez paca nie można tam wejsc ? Jesteś w błędzie. topic : idz na ankh tam najlepiej by było dla ciebie. |
Cytuj:
dlaczego? dlatego, że podczas wylewania krwi Cię nie przeniesie dalej na facc, a dle są kawałek dalej. albo nawet jakby, to stoisz przed magic wallem i musisz wejść na kratkę, przez którą nie przejdziesz |
Cytuj:
|
Nie można expić na nich na facc - z nich zejście jest prosto do PoI a tak jak wiadomo Facc nie wejdą.
PoI jest tylko dla PACC |
Cytuj:
|
Druidem można być na pacc - po prostu bez promocji. Tak samo knight, pall, sork...
Ja mam np 32 Eldera a widziałem 72 level zwykły Knight w Edron. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja co do poi dl'i słyszałem wiele wersji, także nie wiem sam czy można na facc tam expić czy też nie. :confused:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:27. |