![]() |
The Horned Fox
Szybka piłka. Mam 36 poziom i chcę się porwać na 5k minosów by móc później walczyć z The Horned Foxem ale gdy już dotrę do końca tej rzezi będę miał poziom wyższy od 40. Czy mimo to będę mógł walczyć z bossem?
Pozdro |
Tak, będziesz mógł, poziom poniżej 40 jest wymagany tylko do wzięcia zadania. Rogatego lisa możesz pokonac na wyższym poziomie.
|
Tylko bij je i bij - za 400k z ringa naprawdę warto.
|
400k? na refugii nawet po 2kk dawali :D bo sie fox nie respił przez ~4 miechy, nie wiem jak teraz
|
2kk? na iridii kumpel zlootował 2x horned foxa i mu nawet 150k nie chcieli dać. Sprzedał za 100k each i się cieszył bo przez to że można walczyć z horned foxem po zabiciu 5k minosów to będzie warty może 20k
|
?
A ja mam dwa pytania.
Czy można spotkać jeszcze Horned fox'a normalnie bez questu? Jeśli tak, to wiadomo już gdzie się respi? |
@up
tak można, respi się wszędzie, gdzie są minosy. |
Gdzie moge sprawdzic liczbe zabitych przeze mnie minotaurow?
|
Na suficie. A jak myślisz gdzie? Jasne, że w quest logu.
|
hahah etam a na saphirze chodzi po 20k xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wiecie po ile teraz chodzi dwarven helmet ?
|
Zależy czy komuś na nim zależy - ale skoro wprowadzili dwarven legsy ktoś na pewno chce skompletować dwarven set.
ok 800k zależy od ludzi. |
Cytuj:
|
@up
Wszystko się zgadza oprócz jednego. W Mint respi się General Murius, a nie The Horned Fox. Chyba, że się coś zmieniło, ale szczerze wątpię. |
Cytuj:
weź proszę przestań się ośmieszać, wszyscy się jarają na te durne addony, polowa ludzi zaczęła latać po minosach i mają zdziwko że to zabijanie noobem aż tak szybko nie idzie u nas stoi 300k na antice a podobno jest to najtańszy świat |
Do tego questa zalicza się każdy zabity minos? tzn chodzi mi o guardy, archery, magi, czy tylko zwykłe minosy ?:)
|
@up
Było mówione 321453252353245 razy KAŻDY minos się liczy. |
Kazdy<znaki>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:39. |