![]() |
Gdzie expić z rsem?
Witam.
Mam takie pytanie. Dzisiaj (z nudów) wbiłem rsa swoim pallem (dane z lewej) i trochę szkoda mi czekac 30 dni na to żeby można było bezpiecznie expić i tutaj się rodzi moje pytanie. Gdzie można (w miarę) bezpiecznie i opłacalnie expić z rsem? |
Cytuj:
|
Pacc mam jak wynika z info po lewej stronie (royal) :). Jeśli chodzi o BoHy to średnio mi się podoba ten pomysł bo jednak zawsze jest możliwość, że wpadnie więcej niż jeden h lvl i złożę się na combo :D. MoLTS to rzeczywiście ciekawy pomysł. Warty sprawdzenia.
A co jeśli chodzi o miejsca dla pacc? PS. thx za konkretną odpowiedź. @down Albo mi się zdaje albo nie masz mojego nicka :D (ten z avatara to nie ta postać) |
Ok jak będę miał czas to jesteś pod moją exivą. Nie expij :)
|
Rs'sem
Tak jak kolega wyzej napisal NIE RZUCAC SIE W OCZy :) Staraj sie nierobic sobie w czasie trwania rs'a problemow bo to zakonczy twoj exp Najlepiej expic w godzinach w ktorych gra malo ppl a Expowiska ?? tez polecam poh bo wkoncu swiatynia to jakies zabezpieczenie Zycze powodzenia |
Cytuj:
Nie mam pojęcia, nigdy nie miałem PACC, więc o PACC expowiskach się nie wypowiadam. Jeszcze 6 poziomów dobiję do 100 i kupię PACC, to wtedy się dowiem. Cytuj:
Właśnie, co do godzin, w których jest mało ludzi... Mamy ten problem, że w Polsce (i większości krajów Europy, oprócz GB ) są wakacje, więc od 8:00 do 1:00 w nocy pełno Polaków (i innych Europejczyków), natomiast w Brazylii (duże skupisko graczy) mamy rok szkolny, odliczamy 8h do tyłu i o godzinie 00:00 w Brazylii mamy 16:00, tak więc czas powrotu ze szkoły. Wakacje to niewdzięczny okres, nie ma godzin, w których jest mało ludzi. Cytuj:
Cytuj:
Aha, jeszcze jedna ważna rzecz. Unikaj częstych spacerów z miasta na exp i z expa do miasta, proś kolegów, żeby przynosili supple i ammo na miejsce expa, wtedy nie ma dużego ryzyka, że ktoś cię "wyczai". Jeżeli masz 2 postać, to najlepiej trzymaj na niej zapas ammo i suppli, idź tą postacią w wybrane miejsce huntu i wyloguj się, a jak bedzie trzeba się "doładować" to relog, bp na ziemie i znów relog, na MoLS to działa, bo ja hunciłem tam w takim miejscu, że innego gracza spotykałem raz na 2 dni. Jeżeli nie chcesz ryzykować, idź na hunt z blokerem, albo w większym teamie, wtedy jesteś bezpieczny, oczywiście, jak ktoś będzie chciał cię zabić to nic go nie powstrzyma, ale w grupie raźniej. |
@up
Popieram całkowicie, ale gdyby autor tematu miał kumpli rządzących serverem, to nie bałby się raczej expić gdziekolwiek ; d |
Hm.. Ja rsa bym potraktowal jako motywacje do skillowania na zasadzie "skilluj albo zmarnuj miecha" no ale masz pacca a z reszta o ciebie tutaj chodzi tak wiec proponuje ci workery w yalahar (no bo to private a chyba nikt ci sie nie wjebie jak dasz list) tylko wez se tam przynies food i royalki.Jakby cie juz ktos bil to ma pz i nie moze przejsc przez brame takze uciekaj do npc i mow mu hi pass (tu nazwa quarteru na polnoc od tego z workerami xd)
Moga to byc takze piraty w yalahar (bo tam statek i pz) albo na nargor (bo malo ludzi a jak juz to wiekszosc boty) Hm na facc to poh pzdr |
mozna przejsc z pz przez ta dziwnie na wokrerach lól
moze goroma ?? tomby za tp juz nikt na nich nie expi |
Cytuj:
|
Z rs'em? Z rs'em to na pewno Hellgate, dobry exp, z PACCem duzo lepiej sie tam expi a ludzi raczej nie ma. Poza tym mozesz sprobowac jakies tomby za teleportem, tylko bron boze nie Stone czy Tarpit, jakis rzadziej odwiedzany np Ancient Ruins [ten z Banshee], nigdy tam nikogo nie spotkalem a exp przyjemny.
Moglbys rowniez sprobowac Hellheim, chociaz tam juz latwiej kogos spotkac. |
Spróbuj na Ramoa, bardzo dobry exp dla palka od 65+ (koniecznie bohy) no i bardzo blisko p zone.
|
:]:]:]w dupie pizdochlascie
|
Cytuj:
Najlepiej to się expi na takich jak ty, ale później RS wchodzi... |
Cytuj:
Przeczytaj mojego posta jeszcze raz a jak nie zrozumiesz to kliknij \/ Ukryty tekst:
|
Idziesz na Ancienty i w miejscu gdzie się wykopuje dziurę rzucasz pełno śmieci i stawiasz tam noob'a. Jak tylko ktoś chce Cię zabić to dajesz loga, a oni zanim Cię odkopią to trochę minie.
Ew. Piraty Yala(bliska statek i piramida) Dragi Yala(Dość blisko piramida) Venore D Lair(Stawiasz noob'a) POH |
@up
Ale nie każdy ma pacc na 2 kontach @topic Goroma, jak ktoś złapie pz to przez tp nie przejdzie |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:11. |