![]() |
Problem z tibia.com??
Mam taki problem gdyż przeglądarka wczytuję mi stronę tibii i gdy klikam na "login" każe mi wpisać acc i hasło... a więc wpisuję. loguję się i gdy klikam np gdy chce zrobić postać lub coś innego to przenosi mnie z powrotem do witryny na której mam podać acc i hasło... Proszę o szybką odpowiedź !!! X(
I z góry dzięki ^.^ w takim razie coś jest ze stronką... nie można zrobić nic po za tym że można się tylko zalogować na konto ;pp |
Nic nie poradzisz. Miałem ten sam problem. Pomogła tylko zmiana windowsa.
@down Tak się składa, że zmiana przeglądarki nic nie dała. |
Zmień przeglądarke,a nie tak jak pan up windowsa lol2 ....
|
a co byś poradził ?
|
C:\Documents and Settings\Administrator\Cookies usuń wszystko oprócz indexu.
Potem narzędzia,opcje folderów,widok,zaznacz opcję pokaż ukryte pliki i foldery.Jak to zrobisz można przejść dalej. C:\Documents and Settings\Administrator\Ustawienia lokalne\Temporary Internet Files wywal wszystko. Powinno pomoc //Edit No cos chyba pomieszalem, sorry z pamieci pisalem, zawsze mozesz usunac cookies przez przegladarke |
a mam jeszcze jedno pytanie... teraz jest jakoś dziwnie bo gdy robię konto to każe mi wpisać acc i e-mail a więc wpisuje i powiedzmy przykład:
abcd123 [email protected] i właśnie mój problem polega na tym... gdy robie swoje konto pisze małymi literami ale po zakończeniu wyświetla mi mój acc dużymi i nie wiem jak mam wpisać czy dużymi czy małymi cały czas mi się ip blocked robi X( |
Jesli chodzi o account name rozmiar liter nie ma znaczenia, mozesz wpisac duzymi albo malymi albo nawet FaLą i bedzie dzialac.
#Down Bullshit, to nie ma znaczenia, sam zakladajac konto wpisalem z duzej litery np Asd123 a logujac sie pisze asd123 i dziala ;d |
masz pisac malymi, tzn tak jak napisales w acc..
|
Okay teraz tylko musze poczekać kolejne 30 minut ;p dzięki za pomoc chociaż jeszcze nic nie wiadomo a i "Drewno2" nie czaję trochę tej pierwszej linijki z tą odpowiedzią na przeglądarke tzn:
C:\Documents and Settings\Administrator\Cookies usuń wszystko oprócz indexu. tam nie ma czegoś takiego jak cookies w tym folderze z resztą przeszukałem tam wszystkie foldery xd |
Nic Nie Pomaga :/ czy już więcej nie zobacze realnej tibii ;p ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:26. |