![]() |
Noworoczny pad serverów?????
Właśnie... parę minut temu... wywaliło mnie z tibi. Fak!
Nie wiem co robić... czy tylko mnie? Pojawia się error... a ja byłem w nie za bezpiecznym miejscu i się boję! Czy jak wyłączają server to ja tam ciągle stoje??? (przy kickach tak...). Ale to nie kick chyba... To coś innego. Teraz nie mogę się wlogować... help! |
Eee... wszystko wróciło do normy. Skasujcie temat... sorry, ale wpadłem w panikę... Sorry :P Tak, wywaliło wszystkich ale już jest ok :P
|
Ja sie nie moge polaczyc z serverem!
|
A ty łobuzie na co liczysz tuz po nowym roku! Bawić się proszę a nie grać w tibię!!! :D A co do tematu to rzeczywiście wcześniej było mase kicków a teraz to już chyba na dłużej padło. Mam nadzieję że te kicki z sylwestra to nie zwiastun nowego roku pelnego kickow :P
|
JA wiem dlaczego!
Servery padają ponieważ szedl sylwester wiec CipSoft musiał sie ochlać.
Teraz nie panuja pewnie rzygaja po serverach i dlatego. LOL :D Żartuje przecież. 8o |
Ja sie ciagle nie moge zalogowac !! X( X( X(
Tibia Sux plx! BR? |
server wyzycał pare razy aż wreszcie padł na amen co sie ładuje mi mi mówi ze przerwanie połaczenie z serverem czy cos w tym stylu xD . teraz wlogowałem sie i klaps lag i znów to samo ;( ;( ;( a chciałem mlvl dobic 1% ./Pozro 4 @ll
|
Tez chcialem sie zalogowac ale:
Disconnect from server I jeszcze tibia.com niechodzi. |
Szybciej Z Tymi Servami !! Nie Mam Całej Nocy (Tzn Mam Ale Brat Tez Gra X( ) Czas Mi Się Kończy!!
Fu**** Off Plx Plx !! |
Mnie tam drag zabil 20min przed nowym rokiem ^^
Oni z tymi kickami przesadzaja... |
Taa cipy myślały że zrobią taki mały żart noworoczny i wyłączą serwery ale nie przewidzieli że się schleją i nie znajdą guzika uruchamiającego serwer(komputer)
Nie zrozumcie ich źle to taki mały żarcik z ich strony (i kto tu jest n00bem) |
lol mi wszystko dziala, z tibii nie wywala i tibia.com chodzi...a tak w ogole wspolczuje tym co sie cos zwalilo na serverach, ja gram na arcanii nie wiem dlaczego tam nie ma zadnego kicka ale dobrze mi z tym :-)
|
ZNOOOOOWU!! NIE, STARCZY TYCH TEMATÓW!!! Może Cipsoft se petarde puscil w komputer i serwery wysiadly, albo ktos sie nachlał i wyłączył serwery!! ;) takich tematow jest tyyyle, że powiemDO KASACJI
|
Te dziecko uspokoj sie ;)
|
CIpy smierdzom
Te wszystkie kicki som przez ten ostatni update, fakt ze to przynioslo nowe potworki i itemy ale jak by bylo wiadomo ze bedom te kicki to ludzie nie chcieli by update. !FUCK CIP SOFT!
|
ech....................
Dzieci..........
Spokojnie, to tylko pare minut bez tibii. chyba jaja wam przez to nie odpadna??? :) Za x minut wszystko sie uspokoji... To pewnie zart noworoczny od CIPsoftu |
LOL
Ale popyt na temat :P U mnie już wszystko działa :) Ale tibia.com nie działa... to szczęgół. I KUMPEL ZALICZYŁ NA TYM DEDA! :( |
:/
a ja dalej sie nie moge lognać ... fuck :/
|
Ja rozumiem kurna żarty ale nie dzisiaj...Normalnie załamka(przez 30minut Dialog wyskakiwal bledny pass)normalnie ide sie otłuc :/
|
Cytuj:
A jezeli to zart - nie smieszny :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:45. |