![]() |
Pomoc w wybraniu serwera ,pisalem juz w jaki swiat wybrać ,lecz nikt mi nie odpisal.
Cze
Zastanawiam sie nad trzema serwerami pvp - Danera, Antica i Aurea Prosilbym o doradzenie ,z tych wyzej wymienionych o -jak najmniejszą ilość pk -jak najmniejszą ilość pa -i ,żeby expy byly czesto wolne (chodzi mi o to ,aby nie trzeba bylo czekac w kolejce na expa 5 h....) To na tyle....... Ps. Moga tez byc inne serwy pvp ale w ostatecznosci pisalem juz w jaki swiat wybrać ,lecz nikt mi nie odpisal |
Cytuj:
Cytuj:
Wiec tak: -Wolny spawn, okolo 300 osob online zazwyczaj -Latwo znalesc wolny exp [no moze nie liczac dragon lairow i workerow] -PK bywa na FACCu, zazwyczaj to jakies nooby zupelne i nie ma co sie obawiac, w kazdym razie Carlin unikamy :) -Random od hlvli zdarza sie, jest paru takich, ktorzy czasem lubia kogos zabic w Thais, rzadziej biegaja po Cyclopolis typki z gildii Outcasts, lubia sobie zabic 50 lvl~, lecz ogolnie bez problemu mozna expic i nikt nie powinien przeszkadzac. [Sam ani razu nie padlem od PA/PK wiekszego lvla, tylko za czasow nooba na pk teamach w Carlin] -Ogolnie Pa jest jak wszedzie, chociaz mnie nigdy nie dotknelo na Aurei, uwazam, ze gdy poprostu expimy a nie stoimy w dp szukajac szczescia to powinien byc luz. W tej chwili ze wzgledu na to nowe PvP nie ma wojny, raz na czas ktos padnie i tyle, chociaz Aurea zawsze byla serwerem z ciekawa wojna i burzliwa historia ;] Rzadzi w tej chwili alliance Deathwish [glownie szwedzi] & Fighting Alliance Group [pl?] & kilka mniejszych gildii powstalych z czlonkow FAGu |
saphira .
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:12. |