![]() |
"Program przestał działać" - Windows 7
Ost. kupiłem nowy komputer i mam betę systemu windows 7. Czasem jak odpalam tą "pro" grę to wyskakuje mi okienko "Program przestał dziać" po sekundzie lub po minucie-dwóch. Może ktoś już się spotkał z takim problemem i wie w czym jest kłopot?
|
Może spróbuj uruchomić w trybie zgodności z Windowsem XP?
|
Nie znalazło mi trybu zgodności =/
I teraz np. jak wczoraj siedzę online od jakieś półtorej godziny to nie ma problemów, tylko podczas pierwszych zalogowań. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
===== Być może to jakiś problem z grafiką lub coś? W końcu to nowy komputer więc niekoniecznie musi być to wina systemu. |
Spróbuj może zainstalować xp bądź vistę to dowiesz sięczy to wina windowsa czy sprzętu.
|
Cytuj:
Nie dociera do ciebie, że sterowniki pod Windows 7 RC nie działają jeszcze prawidłowo, a nawet sam system sprawia problemy? Czy na prawdę oczekujesz, że będzie ci tam wszystko działało? |
Jak już koniecznie chcesz coś pograć , to radzę zainstalować xp na 2 partycję. Odpowiedzi na to pytanie nie zna nawet autor BLAKDPROKSY. :>
|
Cytuj:
Cytuj:
----- Były problemy z grafiką, no ale oczywiście po co szanowne forum ma pomyśleć jeśli mogą walnąć 1sze lepsze rozwiązanie ;-] Dz za pomoc, temat można zamknąć. \/Może ktoś też mieć taki problem i może to mu coś podsunie. Ale racje masz, nie musiałem go zakładać xd |
Cytuj:
Cytuj:
|
mam ten sam problem ale nic mi nie podsunołeś:(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:29. |