![]() |
Od kturego lvl szliscie na jakiekolwiek potwory??
Wpisujcie tu od kturego lvl szliscie na jakie potwory.
A i jeszcze jedno podajcie takze, magic lvl, eq oraz skile |
Masa nieścisłośći. Naprawdę kiepsko to zrobione. Wiadć że nie masz pojęcia co piszesz.
Do wszystkichhttp://forum.tibia.pl/images/smilies/tonguex.gifroponuje się powstrzymać od komętarzy w stylu:COOO?? na GSa od 40lv a ja chodziłem od 30lv. Nie ma sensu dyskusja na ten temat. Edtit: Cytuj:
Obecna treść: Cytuj:
Edit autora zrobiony po rozmowie ze mną jest beznadziejną próbą ratowania swojej twarzy. I jakże nieudolną próbą. Acha jakbyś próbował edytować posta poraz drugi to nie próbuj. Nie warto. Edit 2(bądź 3) Cytuj:
W tym momęcie zostałem obrzucony kilkoma wyswiskami przez autora tematu. Niestety. Niektórzy nie umieją przyjąć słów krytyki:( |
Trudno napisać większą bzdurę. Ludzie nie piszcie tkaich tematów bo one nie mają prawa być dobre -,- A skille? A eq? No do c***a nie piszcie takich bzdur!
|
jak ktos dobrze gra to może na dragona przed 20 lvlem isc np sorcem albo palem
|
Cytuj:
dwarf guard od 30lv? LOLja mam 15 level i spokojnie na nich huntuje -.- dziennie przynosze koot q gp- 200gp i w battle shieldach/hammerach 1-2k |
Gdybyś chcial zrobic naprawde dobrą tabelke o "chodzeniu na potwory" (tak to ująłeś), trzeba by jeszcze zrobić stosy innych kolumn miedzy innymi mlevel, eq, skille, ilosc run zeby sobie poradzic, a to i by chyba nie wystarczylo. Twoj pomysl nie ma sensu -.-
p.s. Co to "Bamsche" lub "Her" ?? |
Omg
Przecież to jest oczywiste że na lev 1-3 nie trzeba chodzić na raty ?? LOL ?? Ja na 3 levie chodziłem na poison spidery.
Wszystko zależy od skilli chłopcze. Pomysł do niczego, daruj sobie |
Badziew.
Bedę miał lv 100, sorca, mlv 0, skille 10/10, bez eq i pójdę na demona.... fajnieee... |
trafilo mnie jak czytalem niektore wypowiedzi... 100lv 0mlv... guardy od 15lv... ps od 3lv... omg.... zabily mnie te wypowiedzi.... albo glupie albo podniecaja sie niewiadomo czym...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:39. |