![]() |
Pierwszy golden helmet zloocony z Latrivana :)
Wczoraj, tj. 18.07.09r. wybraliśmy się wraz z gildią na inq, głównie pohuncic na battlefieldzie, na końcu hunta zabilismy 2 bossy znajdujace sie za teleportem. Ku naszym zdziwieniu jeden z nich pozostawil po sobie cenna pamiatke ;)
http://img237.imageshack.us/img237/705/zenneny0148.jpg edit :helmecik raczej zostanie w gildii, w koncu fajny rarek :) |
Gz, a jak w ogole macie zamiar sie podzielic nim? xD
|
No to gratulacje.
|
;/ dddddddddddddddddddddddddd
|
no to ja już wiem na czym będą teraz ludzie siedzieć hmm pewnie respa będzie się zamawiać z miesięcznym wyprzedzeniem ;)
down@ mi chodzi ze właśnie od teraz będą siedzieć tam żeby g helmy locic |
@Up
Bliźniaki kiepsko sypią lotem (oprócz g helmeta oczywiście). @Z początku tak, potem już nie, tak jak zresztą ze złotymi bucikami. |
w morde jeża
|
Zaraz dragon scale legi beda leciec z demona, great shield z dl'a, a blessed shield z Juggera. Go go go ots
|
@up
Czy aby trochę nie przesadzasz? Bardzo dobrze że lecą rare itemki z potworów. Po cholere miały by być itemy których nie da się zdobyc? Żeby napalone dzieci mogły sapać na ich widok w dziale itemy na stronach internetowych? xP @edit I w brew temu co niektórzy myślą, itemy pokroju golden boots czy great axe nie tak łatwo zlootować, więc nie wiem o co ten płacz -.- |
Fajnie, że macie golden helmeta, ale szkoda, że zdobyliscie go w tak łatwy sposób jak na takiego rare'a. Tibia sie niszczy .
|
#Zuybaran
dlaczego szkoda?... po prostu zwykle szczescie ;) |
znając cipsoft to pewnie po tym upie jeszcze z jakiegoś inq bossa można wylocic np magic long sworda ;p ale któż to może wiedzieć jak nie cipsoft
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
....
Gz loot....
|
Cytuj:
CipSoft coraz bardziej sie lami ;) Wypuszczenie Demon Oaka w tamtym stanie bylo failem, o bug expach nawet nie mowiac ;P |
#Prison~
d legsy dalo sie w latwy sposob zrobic pare godzin czy dni po upie, tylko trzeba bylo wiedziec jak. teraz nawet ze spoilerem sprawa nie wyglada tak banalnie ;) |
mi tam lata koło uja, czy to leci z bossów, czy nie;d
|
@Maxu
Cipsoft nie powinien dawać rarków w taki łatwy sposób, idziesz pohuncisz 2h bossa na Inq i masz golden helma, troche za łatwy sposób. Jeśli juz są dostępne rary to powinni questa zrobić trudnego i np. którego da się rozwiązać 2-3 razy na servie, żeby nie było, że każdy w domku będzie mieć g hełma |
i tak z tego forum może z 2 osoby będą ten hełm posiadać więc o co piszczycie ? 95% z was i tak płaci innym za wyczyszczenie questa i bierzecie tylko nagrody .. i mimo to że można zlootować ten hełm będziecie grać dalej .. to jest najbardziej żałosne..
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:48. |